reklama
Witam, nie pisałam tu wześniej,ale chciałam się podzielić z Wami pewnymi inf. A więc po 3 latach starań o dzidzię i po niecałym roku od stwierdzenia u mnie niepłodności pierwotnej spowodowanej obeznością w śluzie przeciwiał przeciwplemnikowych, zrobiłam pierwszy krok i postanowiłam poddać się inseminacji. Dziś miałam pierwszą wizytę u lekarza zajmującego się tym i jestem pełna nadzieji,że uda się w tym cyklu. Dostałam leki stymulujące, w sobotę czeka mnie kolejny podgląd i zaczynamy działać.
Proszę Was dziewczyny o kciuki, bo wierzę,że pomogą mi spełnić moje marzenie
Proszę Was dziewczyny o kciuki, bo wierzę,że pomogą mi spełnić moje marzenie
Nanusia witaj:-)Witam, nie pisałam tu wześniej,ale chciałam się podzielić z Wami pewnymi inf. A więc po 3 latach starań o dzidzię i po niecałym roku od stwierdzenia u mnie niepłodności pierwotnej spowodowanej obeznością w śluzie przeciwiał przeciwplemnikowych, zrobiłam pierwszy krok i postanowiłam poddać się inseminacji. Dziś miałam pierwszą wizytę u lekarza zajmującego się tym i jestem pełna nadzieji,że uda się w tym cyklu. Dostałam leki stymulujące, w sobotę czeka mnie kolejny podgląd i zaczynamy działać.
Proszę Was dziewczyny o kciuki, bo wierzę,że pomogą mi spełnić moje marzenie![]()
Kochana pewnie że trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja ide w środe do lekarza na podgląd jajeczek i tak myśle ze w tym tygodniu będzie IUI heh nareszcie jakiś krok do przodu, ciesze się

Pozdrawiam
Witajcie moje baboczki :-)
dzisiaj wizyta na 17:15 brrrr jak ja wytrzymam do tego czasu???? oby wszystko było dobrze..tempka spadła jak przed owu od wczoraj mam płodny sluz
oj zeby sie udało...w weekend bylismy na Andrzejkach i przyjmowała tam wrozka...przepowiedziała mi ze bede miała coreczke
do pol roku sie uda...po kilku godz był moj maz i jemu tez powiedziła ze bedzie miał pierwsza corke i to juz niedługo
wiec moze ten grudzien bedzie dla nas szczesliwy!!!!
Nanusia witaj na orum...oczywiscie trzymamy mocno kciuki za was :-)
dzisiaj wizyta na 17:15 brrrr jak ja wytrzymam do tego czasu???? oby wszystko było dobrze..tempka spadła jak przed owu od wczoraj mam płodny sluz

Nanusia witaj na orum...oczywiscie trzymamy mocno kciuki za was :-)
olga29
Aktywna w BB
hej laseczki!
dzis dostalam juz list kwalifikujacy do IVF no i tak jak myslalam dopiero na marzec, a w lutym zaczynamy cale przygotowanie
wiec mam prawie 4 miechy musze sie wyluzowac i zaczac normalnie funkcjonowac
wierze ze bedzie dobrze a jak narazie idziemy na zywiol bo kto wie moze uda sie naturalnie:-)
pozdrawiam was cieplo za wszystkie trzymam mocno &&&&&&&&&&&
i bede zagladac do was i czekac na sukcesy
&&&&&&&
buzka
dzis dostalam juz list kwalifikujacy do IVF no i tak jak myslalam dopiero na marzec, a w lutym zaczynamy cale przygotowanie
wierze ze bedzie dobrze a jak narazie idziemy na zywiol bo kto wie moze uda sie naturalnie:-)
&&&&&&&
buzka
hej laseczki!
&&&&&&&
buzka
Zobaczysz szybciutko to zleci. Teraz faktycznie musisz się wyluzować i proponuję Ci nie myśleć w ogóle o tym, w którym dniu cyklu jesteś i takie tam
olga29
Aktywna w BB
wlasnie taki mam zamiar bo glowa pelna jest tylko jednych mysli,trzeba sie troche oczyscic heh
cześć kochana ostatanio myślałam często o Tobie bo jak wiadomo i pamiętam że chciałaś podejść do niej we wrześniuWitam, nie pisałam tu wześniej,ale chciałam się podzielić z Wami pewnymi inf. A więc po 3 latach starań o dzidzię i po niecałym roku od stwierdzenia u mnie niepłodności pierwotnej spowodowanej obeznością w śluzie przeciwiał przeciwplemnikowych, zrobiłam pierwszy krok i postanowiłam poddać się inseminacji. Dziś miałam pierwszą wizytę u lekarza zajmującego się tym i jestem pełna nadzieji,że uda się w tym cyklu. Dostałam leki stymulujące, w sobotę czeka mnie kolejny podgląd i zaczynamy działać.
Proszę Was dziewczyny o kciuki, bo wierzę,że pomogą mi spełnić moje marzenie![]()
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
jestem z Tobą nie wiem czy pamiętasz mnie ze staraczek 2010 ???
też miałam jedno podejście IUI no ale wiesz nie mam szczęścia w pierwszym podejściu
doczytałam że ty też u dr Sztenca
Ostatnia edycja:
reklama
cześć kochana ostatanio myślałam często o Tobie bo jak wiadomo i pamiętam że chciałaś podejść do niej we wrześniu
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
jestem z Tobą nie wiem czy pamiętasz mnie ze staraczek 2010 ???
też miałam jedno podejście IUI no ale wiesz nie mam szczęścia w pierwszym podejściudalej próbuję
doczytałam że ty też u dr Sztenca? bo ja też
![]()
Pewnie,że Cię pamiętam. Od września dojrzewałam we mnie deyzja,ze juz nadchodzi ten czas, bo zaczelam corza bardziej przezywac ciaze kolezanek.
Tak, tak ja też u dr. Sztenca. Przypadł mi do gustu po mojej wczorajszej wizycie i wierze,ze sie uda
650zł u niego inseminacja prawda? Tak mi powiedziała ta pielegniarka-połozna
Podziel się: