reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
hej długo mnie nie było no ale wiadomo obowiązki czekały w weekend wypad do Berlina:)
może już nie długo bedą moje wyniki maćku a jak długo ty czekałaś na swoje???

reklama
Witam, nie pisałam tu wześniej,ale chciałam się podzielić z Wami pewnymi inf. A więc po 3 latach starań o dzidzię i po niecałym roku od stwierdzenia u mnie niepłodności pierwotnej spowodowanej obeznością w śluzie przeciwiał przeciwplemnikowych, zrobiłam pierwszy krok i postanowiłam poddać się inseminacji. Dziś miałam pierwszą wizytę u lekarza zajmującego się tym i jestem pełna nadzieji,że uda się w tym cyklu. Dostałam leki stymulujące, w sobotę czeka mnie kolejny podgląd i zaczynamy działać.

Proszę Was dziewczyny o kciuki, bo wierzę,że pomogą mi spełnić moje marzenie:)

Witam, nie pisałam tu wześniej,ale chciałam się podzielić z Wami pewnymi inf. A więc po 3 latach starań o dzidzię i po niecałym roku od stwierdzenia u mnie niepłodności pierwotnej spowodowanej obeznością w śluzie przeciwiał przeciwplemnikowych, zrobiłam pierwszy krok i postanowiłam poddać się inseminacji. Dziś miałam pierwszą wizytę u lekarza zajmującego się tym i jestem pełna nadzieji,że uda się w tym cyklu. Dostałam leki stymulujące, w sobotę czeka mnie kolejny podgląd i zaczynamy działać.

Nanusia witaj:-)
Kochana pewnie że trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja ide w środe do lekarza na podgląd jajeczek i tak myśle ze w tym tygodniu będzie IUI heh nareszcie jakiś krok do przodu, ciesze się:tak:
Pozdrawiam

Witajcie moje baboczki :-)
dzisiaj wizyta na 17:15 brrrr jak ja wytrzymam do tego czasu???? oby wszystko było dobrze..tempka spadła jak przed owu od wczoraj mam płodny sluz:tak: oj zeby sie udało...w weekend bylismy na Andrzejkach i przyjmowała tam wrozka...przepowiedziała mi ze bede miała coreczke :-D do pol roku sie uda...po kilku godz był moj maz i jemu tez powiedziła ze bedzie miał pierwsza corke i to juz niedługo :-D wiec moze ten grudzien bedzie dla nas szczesliwy!!!!

Nanusia witaj na orum...oczywiscie trzymamy mocno kciuki za was :-)

hej laseczki!
dzis dostalam juz list kwalifikujacy do IVF no i tak jak myslalam dopiero na marzec, a w lutym zaczynamy cale przygotowanie
wiec mam prawie 4 miechy musze sie wyluzowac i zaczac normalnie funkcjonowac
wierze ze bedzie dobrze a jak narazie idziemy na zywiol bo kto wie moze uda sie naturalnie:-)
pozdrawiam was cieplo za wszystkie trzymam mocno &&&&&&&&&&&
i bede zagladac do was i czekac na sukcesy
&&&&&&&
buzka

hej laseczki!
dzis dostalam juz list kwalifikujacy do IVF no i tak jak myslalam dopiero na marzec, a w lutym zaczynamy cale przygotowanie
wiec mam prawie 4 miechy musze sie wyluzowac i zaczac normalnie funkcjonowac
wierze ze bedzie dobrze a jak narazie idziemy na zywiol bo kto wie moze uda sie naturalnie:-)
pozdrawiam was cieplo za wszystkie trzymam mocno &&&&&&&&&&&
i bede zagladac do was i czekac na sukcesy
&&&&&&&
buzka

Zobaczysz szybciutko to zleci. Teraz faktycznie musisz się wyluzować i proponuję Ci nie myśleć w ogóle o tym, w którym dniu cyklu jesteś i takie tam:))

cześć kochana ostatanio myślałam często o Tobie bo jak wiadomo i pamiętam że chciałaś podejść do niej we wrześniu
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
jestem z Tobą nie wiem czy pamiętasz mnie ze staraczek 2010 ???
też miałam jedno podejście IUI no ale wiesz nie mam szczęścia w pierwszym podejściu:) dalej próbuję:)

doczytałam że ty też u dr Sztenca:)? bo ja też :):)

Ostatnia edycja:
reklama
cześć kochana ostatanio myślałam często o Tobie bo jak wiadomo i pamiętam że chciałaś podejść do niej we wrześniu
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
jestem z Tobą nie wiem czy pamiętasz mnie ze staraczek 2010 ???
też miałam jedno podejście IUI no ale wiesz nie mam szczęścia w pierwszym podejściu:) dalej próbuję:)

doczytałam że ty też u dr Sztenca:)? bo ja też :):)

Pewnie,że Cię pamiętam. Od września dojrzewałam we mnie deyzja,ze juz nadchodzi ten czas, bo zaczelam corza bardziej przezywac ciaze kolezanek.

Tak, tak ja też u dr. Sztenca. Przypadł mi do gustu po mojej wczorajszej wizycie i wierze,ze sie uda:). A Ty jak Go oceniasz?

650zł u niego inseminacja prawda? Tak mi powiedziała ta pielegniarka-połozna

Do góry