reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
wiesz asienko ja sie nie łudze zbytnio, ze sie uda ta pierwsza insemka...ale mysle ze moze nastepna bo bedzie juz stymulowana wiec i jajeczek bedzie wiecej niz teraz to i szanse bedą wieksze :-)
a który to u Ciebie dzien cyklu?? trzymam kciuki aby było duzo i duzych hehe

Asiiek ja sobie osobiście wmawiam że mam się nie nastawiac ale co z Tego wyjdzie to się okaże w praniu....:tak:
Dzisiaj mam 12d.c, suwaczek jest o jeden dzień do tyłu.
Kochana na lewym (albo prawym z przejęcia zapomniałam) jajniku wyhodowałam cztery jajeczka a na drugim jajniku żadnego :baffled:. Inseminacja w piatek o 19, a tak wogóle Dziewczyny miałyście zakładany po inseminacji jakiś czopek żelowy???
aha no i lekarz kazał poprawić jeszcze po zabiegu w domku;-) i dostane jeszcze do pracy zaświadczenie o zakazie wykonywania (cięższej) pracy fizycznej (pracuje w markecie budowlanym)
Laleczko Trzymam za nas &&&&&&&&&&&
Daj znać jutro jak poszło?????

Ostatnia edycja:
reklama
Lopop, w którym dniu cyklu miałaś inseminację i ile dni u Ciebie trwają.
ja miałam w chyba 12 albo 13 cykl trwa 28 czsem 27 lub 26 dni
bo jak brałam clo to owu była szybciej o 1 dzień i wtedy czasem @ szybciej przychodziła
a jak przestałam brać wspomagacze to znowu po 28 dni:)
super że znowu jesteś aktywna wierzę że pan doktor pomoże i tobie i mnie
optymistycznie teraz patrzysz na świat:)

ja miałam w chyba 12 albo 13 cykl trwa 28 czsem 27 lub 26 dni
bo jak brałam clo to owu była szybciej o 1 dzień i wtedy czasem @ szybciej przychodziła
a jak przestałam brać wspomagacze to znowu po 28 dni:)
super że znowu jesteś aktywna wierzę że pan doktor pomoże i tobie i mnie
optymistycznie teraz patrzysz na świat:)

Pewnie,że optymistyczniej patrzę na świat, bo mi jakoś lżej na duszy się zrobiło po wizycie u niego.

Ja mam ostatnio 24dc, bo zmieniłąm pracę na zmianową i trochę mi się rozregulowały.

W sobotę mam mieć podgląd, a to będzie już 11dc, więc mam nadzieję,że już wtedy będzie jakiś pęcherzyk dominujący i poda mi pregnyl, ale nie wiem, bo coś mówił,że to chyba nie będzie osttani podgląd.

Lopop, ja trzymam kciuki i za Ciebie i za mnie. Wierzę, że ten gin nam napewno pomoże spełnić nasze marzenia.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!!!!
Asiiek, Asienka trzymam mocno&&&&&&& oby się udało!!!!
Ja idę na podgląd jajeczek w sobotę będzie to 13dc, lekarz chce zobaczyć czy w naturalnym cyklu też rosną

Ostatnia edycja:
Pewnie,że optymistyczniej patrzę na świat, bo mi jakoś lżej na duszy się zrobiło po wizycie u niego.

Ja mam ostatnio 24dc, bo zmieniłąm pracę na zmianową i trochę mi się rozregulowały.

W sobotę mam mieć podgląd, a to będzie już 11dc, więc mam nadzieję,że już wtedy będzie jakiś pęcherzyk dominujący i poda mi pregnyl, ale nie wiem, bo coś mówił,że to chyba nie będzie osttani podgląd.

Lopop, ja trzymam kciuki i za Ciebie i za mnie. Wierzę, że ten gin nam napewno pomoże spełnić nasze marzenia.
no najeżdzisz się a masz prawo jazdy?
bo ja jeżdziłam w tym cyklu co miałam IUI u niego byłam chyba z 3 razy za nim był zabieg

czyli sylkabecia i nanusia zaciskam za piękne pęcholki:):):)
u mnie była @ czekam teraz na wyniki więc nie podejdę w tym cyklu już przed świętami no cóż może w styczniu jak zdążę:)

reklama
Do góry