sylha
mama bliźniakowa
Ale była jazda, gin mi robił dopochwowe i ledwo dojrzał jeden pęcherzyk i sytwierdził, że więcej nie ma, ale, że ja baba wiem lepiej to mu powiedziałam żeby dalej szukał
, zrobił mi normalne USG, bo jak się okazało mam wysoko usadowioną macicę i od razu znalazł drugiego- a nie mówiłam, że moaj kobieca intuicja dobrze podpowiada?!?!?!Się śmiał tak, tak, bo drugi się znalazł, beta wysoka to ja mu tu o kobiecej intuicji........

,
Przyszły tatuś tak oniemiał że położna się aż wystraszyła czy na zawał nie zejdzie
, kolejne USG mam na 27 marca i mam nadzieję usłyszeć serduszka, bo jedyne co mnie martwi, że pęcherzyki 14 i 16mm, ale w środku dzidzie ledwo widoczne, koło 1mm.....a ja czytałam, że na tym etapie dzidzia ma ok.2-3mm. Gin oczywiście uspokajał, że są 2 i na tym etapie to jak w kalejdoskopie i że jak przyjdę następnym razem to serduszka będą- OBY!!!!!!!
No ale z tym szukanie drugiego to była jazda, no i u mnie już odpada rozbieranie się u ginia :-). Na razie witamin nie mam brać jak mam mdłości, kwas tylko wystarczy

Przyszły tatuś tak oniemiał że położna się aż wystraszyła czy na zawał nie zejdzie

No ale z tym szukanie drugiego to była jazda, no i u mnie już odpada rozbieranie się u ginia :-). Na razie witamin nie mam brać jak mam mdłości, kwas tylko wystarczy