reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ale była jazda, gin mi robił dopochwowe i ledwo dojrzał jeden pęcherzyk i sytwierdził, że więcej nie ma, ale, że ja baba wiem lepiej to mu powiedziałam żeby dalej szukał:szok::szok:, zrobił mi normalne USG, bo jak się okazało mam wysoko usadowioną macicę i od razu znalazł drugiego- a nie mówiłam, że moaj kobieca intuicja dobrze podpowiada?!?!?!Się śmiał tak, tak, bo drugi się znalazł, beta wysoka to ja mu tu o kobiecej intuicji........:-D:-D:-D:-D,
Przyszły tatuś tak oniemiał że położna się aż wystraszyła czy na zawał nie zejdzie:errr:, kolejne USG mam na 27 marca i mam nadzieję usłyszeć serduszka, bo jedyne co mnie martwi, że pęcherzyki 14 i 16mm, ale w środku dzidzie ledwo widoczne, koło 1mm.....a ja czytałam, że na tym etapie dzidzia ma ok.2-3mm. Gin oczywiście uspokajał, że są 2 i na tym etapie to jak w kalejdoskopie i że jak przyjdę następnym razem to serduszka będą- OBY!!!!!!!
No ale z tym szukanie drugiego to była jazda, no i u mnie już odpada rozbieranie się u ginia :-). Na razie witamin nie mam brać jak mam mdłości, kwas tylko wystarczy

reklama
Sylha no to bombowo, ja oglądałam wózki są przeduper dla bliźniaków, zresztą kupuję gazety polskie typu "Dziecko " a tam jest dużo reklam z takimi pierdołami. ale masz fajnie za jednym razem dwa bąble :-)

Sylha Gratulację. I zobaczysz będzie to chłopczyk i dziewczynka:) Ale będziesz miała wspaniały prezent na urodzinki... Usłyszeć serduszka swoich dzieciątek w tak ważnym dla siebie dniu... BEZCENNE :)

sylha!!!!!!!!!!!!!!!! no nie moge ale czad, powiem Ci ze teraz to dopiero jest zazdrosc, od razu dwojeczka i po sprawie. Gratuluje z calego serca naprawde chcialam zeby Ci sie udalo i wierzylam w to mocno ze tak bedzie. Teraz moge spokojnie odetchnac bo jest dobrze a nawet duzo lepiej bo dwojeczka.

lilonka no ja to jestem na takim etapie ze zastanawiam sie nad in-vitro, ja to bardz bojazliwa jesli chodzi o te zastrzyki i ta taka wieksza ingerencja w organizm kobiety ze sie wystraszylam po rozmowie z lekarzem i zdecydowalam sie na czwarta inseminacje. Nie wiem czy dobrze robie ale nikt mi nie odpowie na to pytanie czy sie uda czy nie wiec musze ryzykowac. Ale po takiej wiadomosci od Sylhy dzisiaj to az sciska zeby jednak sie zdecydowac, tyle ze tam tyle badan, wszystkie mam juz nie aktualne no i ten kariotyp na ktory czeka aie 6 tygodni na wynik.. jestem rozdarta i nie wiem ktora droga pojsc, co wybrac, nigdy nie mialam takiego dylematu, zawsze wiedzialam co lepsze a teraz nie wiem nic, pustka

Dziewczyny, ja Lindi i Magdusia miałyśmy pierwsze udane INV i każda z nas nosi pod sercem tyle dzidzi ile miała podanych zarodków- czyli widzicie udaje się, ja myślę, że jak się mocno wierzy to się udaje!!!!!Mam nadzieję, że niebawem dołączycie do naszego grona ciężarówek i też będziecie się cieszyć z pozytywnych testów, badań, USG :-)!!!!!Ale jeszcze bardziej życzę Wam tego, żeby stał się cud naturalny!!!!!!!!!

nie bylo mnie chwile a tu takie wiesci.... SYLHA WOOOOOWWW GRATY!!! no i mega &&&& za dalszy rozwój akcji!!!! ale fajnie, blizniakow to jeszcze tu nie mielismy!!! buzi od e ciotki ;D i dla Ciebie tez!!!!!

reklama
Ogromne gratulacje, takie podwójne szczęście to jest coś. A usłyszeć dwóch serc bicie......niezapomniane:) Gorąco trzymam kciuki.

Do góry