reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Jeee, niesamowite słyszeć od was takie same dobre wieści. Pamiętam jak się smuciłyśmy, że długo długo nic nie było. Rośnijcie nasze ciężarówki;)
A jaka będzie uciecha zobaczyć wasze maleństwa.

Błonka- oj współczuję Ci, bo jakby nie było to jesteście rodziną i teściowa jest praktycznie sama, ale tak jak dziewczyny piszą odpowiedni lekarz, odpowiednie leki to Wam będzie łatwiej!!!!

Ala- ja kciuki już trzymam mooocccnoooo&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-D

Lilonka- ty tego [pomysłu z picolo to czasem ode mnie nie ukradłaś;-);-) &&&&&&&&&&&:-D

Sony- też mam nadzieję, że będziecie maj świętować przy picolo:-D:-D:-D&&&&&&&

Lindi- śliczna ta bluzeczka, brzuszek też:tak::tak::tak::tak::tak:

Madzia- jak tam wizyta?!?!?!??!?!

A ja hmmmm świętuję fakt, że teściowa dała się skusić i pierwszy tydzień śpi u kuzynki M:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D hip hip huuuuurrrraaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)

sony a niedlugo ty nam bedziesz testy wklejac :p

magduniu suuperasnie!!!! dziewczynka!!! gartuluje mamusiu coreczki!

lece poscielic loze malzenskie i wylozyc kopyta :)

Ostatnia edycja:
no :) lindi ma fajny brzusio ale mniejszy od mojego.. ja sie czuje jakas napchana jak po grochowce :p
sylha a mamuni powiecie o ciazy? to emek nie powiedzial nic jeszcze????

Magdusia - superowo, że dziewuszka:-):-):-)Dziewczynki są słodziachne, a z resztą ostatnio sporo chłopców się rodzi i nie wolno pozwolić by zyskali przewagę:-D

Sylha - pewnie, że Pikolo zgapiłam od Ciebie:tak::tak::tak: no ale w końcu mam skąd brać przykład. Z resztą w środę mam wizytę w GMW-mam nadzieję tylko że mi szefostwo planów nie pokrzyżuje.

Madzia- gratulacje niuni :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Lilonka- środa?!?!?A nie był to czwartek?!?!?!W środę gin ma na rano- no chyba, że zmieniłaś na drugiego. Ja mam jutro i majty voll
A mamuni mamy zamiar powiedzieć po usłyszeniu serduszek- mam nadzieję:sorry2:

reklama
Cholewcia - na pewno umawiałam się na 28 i na popołudnie. Ale zadzwonię jutro i się upewnię, bo jechać tyle km na darmo mi się nie uśmiecha. Nazwiska nie pomyliłam, bo mój kolega z pracy ma takie samo:tak:

Do góry