reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja tez mam napisane 75g.

A to na górze to takie info.

Dzis ma przyjsc do mnie pani co bedzie mi myc okna i podłogę.Ma przyjsc wycenic sprzatanie :-)
Ciekawe ile zaśpiewa.

Lindi ma racje z testem obciążeniowym. Po wypiciu należy siedzieć w przychodni, czasami kobieta może zasłabnąć, ale to rzadko. Więc nawet jak każą iść do domu to tego nie róbcie. Siedzieć na dupie i czytać gazetę:)
Sylha Sto lat Sto lat niech żyje żyje nam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkiego najlepszego,życia obfitego oraz chłopczyka i dziewczynki z tych twoich bąbeleczków.:-)

Oj Lindi jeszcze trochę czasu. Dzwoniłam dziś do kliniki czy już są wyniki z Fragmentacji DNA nasienia, ale nic jeszcze nie ma:(( Znając moje szczęście to i w tym cyklu nie zdążę, ale będę ich gnębić i dręczyć, żeby tylko wynik już były na moją wizytę kwietniową. Czekam na okres który ma być na początku kwietnia i działam. Jakoś ten czas mi się dłuży i dłuży.

Obym zaczęła przygotowania do IUI, bo jak nie to będę zła. Chłopek przyjeżdża na święta na tydz, to może się załapie na świeże nasienie:))
Przemagluje doktorka na wizycie co do tej stymulacji...Obym tylko dobrze reagowała na gonadotropiny.

reklama
Aj lilonka zakręcony babiszonie:-D:-D:-D dr T w poniedziałki i środy ma rano

Ba żebyś wiedziała, że zakręcony. Dopiero jak leżałam w łóżeczku skojarzyła, że Emiek miał być w delegejszyn 26-28 i umówiłam się na 29 - a to jest czwartek:tak::tak::tak: Emek chyba by mnie ukatrupił za wycieczkę do Opola:-D

Do góry