reklama
Lindi ma racje z testem obciążeniowym. Po wypiciu należy siedzieć w przychodni, czasami kobieta może zasłabnąć, ale to rzadko. Więc nawet jak każą iść do domu to tego nie róbcie. Siedzieć na dupie i czytać gazetę
Sylha Sto lat Sto lat niech żyje żyje nam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkiego najlepszego,życia obfitego oraz chłopczyka i dziewczynki z tych twoich bąbeleczków.:-)
Sylha Sto lat Sto lat niech żyje żyje nam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkiego najlepszego,życia obfitego oraz chłopczyka i dziewczynki z tych twoich bąbeleczków.:-)
Oj Lindi jeszcze trochę czasu. Dzwoniłam dziś do kliniki czy już są wyniki z Fragmentacji DNA nasienia, ale nic jeszcze nie ma
( Znając moje szczęście to i w tym cyklu nie zdążę, ale będę ich gnębić i dręczyć, żeby tylko wynik już były na moją wizytę kwietniową. Czekam na okres który ma być na początku kwietnia i działam. Jakoś ten czas mi się dłuży i dłuży.
Obym zaczęła przygotowania do IUI, bo jak nie to będę zła. Chłopek przyjeżdża na święta na tydz, to może się załapie na świeże nasienie
)
Przemagluje doktorka na wizycie co do tej stymulacji...Obym tylko dobrze reagowała na gonadotropiny.
Przemagluje doktorka na wizycie co do tej stymulacji...Obym tylko dobrze reagowała na gonadotropiny.
reklama
lilonka
Smerfikowa mama
Aj lilonka zakręcony babiszoniedr T w poniedziałki i środy ma rano
Ba żebyś wiedziała, że zakręcony. Dopiero jak leżałam w łóżeczku skojarzyła, że Emiek miał być w delegejszyn 26-28 i umówiłam się na 29 - a to jest czwartek

Podziel się: