To jest szansa że najgorsze za tobą. Trzymaj się Kochana.Brzuch cały czas jak kamień i pobolewa, ale wydaje mi się że się trochę zmniejszył, mam nadzieję że mnie jak najszybciej wypuszcza do domu , dzięki że pytasz![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest szansa że najgorsze za tobą. Trzymaj się Kochana.Brzuch cały czas jak kamień i pobolewa, ale wydaje mi się że się trochę zmniejszył, mam nadzieję że mnie jak najszybciej wypuszcza do domu , dzięki że pytasz![]()
Jak się dziś czujesz ?
Już mniej boli, ciągle jest brzuch duży i twardy. Teraz się dowiedziałam że w poniedziałek będę miała usg i betę tak dla pewności no i liczę że będzie dobrze i mnie wypuszcza do domu, najgorzej z tym zakazem odwiedzinJak się dziś czujesz ?
Kochana każda z nas to inna historia. Ja po prostu zawsze przy owu miałam bol podbrzusza lub któregoś z jajników plus testy na owu , no i ten typowy sluz, ale w tym cyklu cisza zero bolu zero śluzu w 25 i 26dc bolały mnie jajniki oba takie uczucie ciągnięcia zrobiłam test owu i negatywny dziś 28dc i już dni podbrzusze także wredna @ albo dziś albo jutro no chyba że przez stres w pracy znów się coś poprzesuwa.Dziewczyny tak was czytam, o waszych objawach owulacji i zastanawiam się co ze mną nie tak...zaczynam się stresować. Mnie brzuch podczas cyklu boli tylko wtedy kiedy dostaje okres. Jeśli bym miała wskazać owu po śluzie to ok, ale po bólu brzucha to mam obawy czy w ogóle ją mam![]()
Dziewczyny tak was czytam, o waszych objawach owulacji i zastanawiam się co ze mną nie tak...zaczynam się stresować. Mnie brzuch podczas cyklu boli tylko wtedy kiedy dostaje okres. Jeśli bym miała wskazać owu po śluzie to ok, ale po bólu brzucha to mam obawy czy w ogóle ją mam![]()
Mi w czerwcu też przepadną, a została ostatnia inseminacja - potem operacja (laparo) i dopiero po tym invitro :-/ tam mam daleko do Poznania, 80 km :-/Serio? Czy oni oszaleli? Mi właśnie wszystkie badania przepadłyŚwietnie po prostu ja mam ponad 100km w jedna strone
No i koniec nadziei wredna @ przyszła w 29dc
Kolejny weekend do dupy.
Jakie to dziwne że dopóki nie ma@ to człowiek jest taki radosny uprzejmy wszystko mu się chce a jak ta @ przyjdzie wszystko mija pęka jak bańka mydlana![]()
Ja już przestałam się łudzić. Mam skończone 34 lata i prawie 4 lata temu straciłam ciaze także mam jednego Aniołka. Mam drozny tylko jeden jajowod 2iui nie udane .Tulę mocnoW końcu musi się udać i się uda wiem to na pewno
!!!!
Ja już przestałam się łudzić. Mam skończone 34 lata i prawie 4 lata temu straciłam ciaze także mam jednego Aniołka. Mam drozny tylko jeden jajowod 2iui nie udane .