KiedyPytam
Fanka BB :)
OjejJa już po konsultacji. W poniedziałek jeszcze jeden monitoring plus badania hormonalne i prawdopodobnie w środę albo czwartek inseminacja

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
OjejJa już po konsultacji. W poniedziałek jeszcze jeden monitoring plus badania hormonalne i prawdopodobnie w środę albo czwartek inseminacja
Noooo.Ojejdzieje się dzieje!!!
![]()
Super, trzymam kciuki za sukces za pierwszym razem!Wracam od lekarza, pęcherzyk 20 mm, dziś wieczorem zastrzyk a w środę o 11 15 zabieg![]()
Dziękuję bardzoSuper, trzymam kciuki za sukces za pierwszym razem!
Wracam od lekarza, pęcherzyk 20 mm, dziś wieczorem zastrzyk a w środę o 11 15 zabieg [emoji44][emoji16]
DziękujęPowodzonka kochana[emoji110][emoji110][emoji123]
Super! Czekamy na efekty. Ale to nie za późno ta inseminacja dziewczyny? Ja jak dostaje zastrzyk to działamy od następnego dnia. Ja to się zawsze boje ze może pęknąć za chwilę i nie dożyje komórka przytulanek za dwa dniWracam od lekarza, pęcherzyk 20 mm, dziś wieczorem zastrzyk a w środę o 11 15 zabieg![]()
Nie, nie jest za pozno. Ja przy pierwszej miałam zastrzyk 15.06 pon. O 18 a inseminacja na peknietym pęcherzyku była 16.06 śr. O 13. I była udanaSuper! Czekamy na efekty. Ale to nie za późno ta inseminacja dziewczyny? Ja jak dostaje zastrzyk to działamy od następnego dnia. Ja to się zawsze boje ze może pęknąć za chwilę i nie dożyje komórka przytulanek za dwa dni![]()