Chciałoby się świętować, w poniedziałek będzie 7 lat. Nawet nic nie myślę, żeby przygotować, bo tak czekam na testowanie. Dobrze, że zaraz idę do pracy, bo tam na chwilę zapomnę. Chyba jak nigdy boję się negatywnego wyniku. :-( Aź mi się rzygać chce ze strachu, jak przed maturą
reklama
I to mnie chyba stresuje
No nic idę do pracy, a wam życzę udanego dzionka. Test faktycznie zrobię w sobotę, nie będę się gonić jutro między pracą latać. Pojadę po chłopka na dworzec, a potem czmychnę, że niby na zakupy
Tylko nie wiem czy wynik mi się uda w sobotę też odebrać. Buziaki i dziękuję za rozmowę, potrzebowałam takiego kopniaka.
No nic idę do pracy, a wam życzę udanego dzionka. Test faktycznie zrobię w sobotę, nie będę się gonić jutro między pracą latać. Pojadę po chłopka na dworzec, a potem czmychnę, że niby na zakupy
blueskye
Fanka BB :)
ja juz po pierwszej inseminacji.
teraz tylko czekac pozostaje...
wszystko poszło ok.
nic nie bolało.

wszystko poszło ok.
nic nie bolało.
karola_2907
W oczekiwaniu na cud.....
ja juz po pierwszej inseminacji.
wszystko poszło ok.
nic nie bolało.
![]()
No to trzymamy kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Lindi77
Fanka BB :)
Hejka, byłam na sesji zdjęciowej -trwałą 2 godziny. Jestem wykończona. Jednak z brzuszkiem już człowiek nie ma takiego tempa :-) Fotki jak będą to wrzucę na BB. Umówiłąm się już na sesję dla maluszka , która jest robiona do 14 doby życia maleństwa :-)
Padam.
Padam.
reklama
Podziel się: