Kropka3333
Fanka BB :)
Tak mialam, nie wiem może za głupia jestem na to wszystkoa miałaś zastrzyk na pęknięcie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak mialam, nie wiem może za głupia jestem na to wszystkoa miałaś zastrzyk na pęknięcie
9 dni po to chyba za wcześnie mi zastrzyk utrzymywał się w 11 dniu po miałam bhcg 1,7 ja bym powtórzyła za 2 dniTak mialam, nie wiem może za głupia jestem na to wszystkoinseminacje miałam w momencie pękania pęcherzyka . A przed inseminacja bralam Clostilbegyt. Glowa mi paruje od moich domysłów
![]()
Dzięki za odpowiedź kochana. Ja 9 dzień i znów.... to samo...porażka... beta 0.458. [emoji24]Zastanawiam się tylko... czy ona nie jest mimo wszystko za mała? Owulacja stymulowana była. [emoji3166] może ktoś mądrzejszy mi coś powie?
Też tak mi się wydawało... ale przecież nie będę się sprzeczać z lekarzem9 dni po to chyba za wcześnie mi zastrzyk utrzymywał się w 11 dniu po miałam bhcg 1,7 ja bym powtórzyła za 2 dni
Za wcześnie kochana, powtórz nawet w dniu spodziewanej @Tak mialam, nie wiem może za głupia jestem na to wszystkoinseminacje miałam w momencie pękania pęcherzyka . A przed inseminacja bralam Clostilbegyt. Glowa mi paruje od moich domysłów
![]()
Tez mialam wrazenie ze moja inseminacja byla za pozno zrobiona bo odczuwalam bol owulacyjny bardzo szybko. Tez bylam podminowanaJa ta owulacje chyba też miałam opozniona, czy to normalne, że po inseminacji w głowie siedzi, że była zrobiona za wcześnie? Dopiero teraz mam bole owulacyjne,a inseminacjs była w sobotę. Jakiś obłędnie daje mi to spokoju, a od wczoraj chodzę taka podk****ona, że dawno tak nie miałam. Emocje sięgają zenitu hehe
17 dni po iui zaczynałam od 37 z kawałeczkiem.A ja dziś mam pytanie... pamiętacie kochane jaką miałyście bete?
Tylko powiedzcie mi kochane w takim razie czemu lekarz tak szybko zapisuje mnie na beteZa wcześnie kochana, powtórz nawet w dniu spodziewanej @![]()
Ja nic nie dostalamDziewczyny dostajecie protokoły z iui ile macie mln/ml po preparatyce?