Hankaa
Fanka BB :)
Włącz dobry film, herbatka kocyk i się zrelaksujDziewczyny, jutro o 11 40 mam 4 AIDmuszę się zrelaksować jakos bo kocioł w głowie się robi u mnie ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Włącz dobry film, herbatka kocyk i się zrelaksujDziewczyny, jutro o 11 40 mam 4 AIDmuszę się zrelaksować jakos bo kocioł w głowie się robi u mnie ...
Współczuję i wiem co teraz czujesz ja mam aniołka w 8tyg.Straciłam moje maleństwo![]()
Powodzenia!! Trzymam kciukiDziewczyny, jutro o 11 40 mam 4 AIDmuszę się zrelaksować jakos bo kocioł w głowie się robi u mnie ...
I to będę trzymać z niedalekiej odległości, bo jestem z GdańskaZabieg w Gdańsku bo tam mają bank nasienia![]()
ŚlicznyU nas dobrze mamy 35+ 5 tydzień ciazy. Mały wazy 2900g. Czuje się bardzo ciężkomam rostępy, puchne itp ale cieszę się ze po 4 latach zobaczę moje bobo
))) mam zaplanowane CC na początku lutego
))
było by kiepskoŚlicznyco tam te rozstępy, to zejdzie, ważne że niedługo przytulisz synka
drugiej strony lepiej że wypadła końcówka ciąży na zimę, wyobraź sobie co to by było przy temperaturze + 30 stopni
![]()
Domyślam się, wiecznie stres, czy czasami nie ma jakiegoś plamienia, każdy lekki ból już przyprawia o nerwy, od USG do USG czy wszystko napewno dobrze....było by kiepskotrzymam kciuki by każdej się udało dotrwać do takiego etapu
ciąża po przejściach jest bardzo trudna ;/
Piękny! ❤ trzymamy kciuki!U nas dobrze mamy 35+ 5 tydzień ciazy. Mały wazy 2900g. Czuje się bardzo ciężkomam rostępy, puchne itp ale cieszę się ze po 4 latach zobaczę moje bobo
))) mam zaplanowane CC na początku lutego
))