reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
A mnie też bolał jajnik w nocy ale lewy, na którym miałam pęcherzyki, wydaje mi się że owulacje miałam w niedzielę.. A jeśli pęcherzyk by nie pękł to czemu miałoby boleć?
Parę lat temu zrobił mi się torbiel na jajniku to nie miałam żadnych objawow, żadnego bólu, klocia, przy stosunku, nic :)
Nie wiem tak zapytałam bo myślałam że jakaś spóźniona owulacja czy coś ale dziewczyny wyżej napisały że na owulację już za późno więc pewnie tylko tak kłuje ☺️ Ja nie miałam nigdy torbielą przynajmniej nie wiadomo mi o tym więc też nie wiem czy jest ból czy jak ☺️

reklama
Nie wiem tak zapytałam bo myślałam że jakaś spóźniona owulacja czy coś ale dziewczyny wyżej napisały że na owulację już za późno więc pewnie tylko tak kłuje ☺️ Ja nie miałam nigdy torbielą przynajmniej nie wiadomo mi o tym więc też nie wiem czy jest ból czy jak ☺️
Torbiel raczej niw boli chyba ze jakaś gigantyczna ☺️

Tak, takie same ostatnio mi służyły głównie do tego żeby sprawdzać czy beta rosnie bo nie mam opcji zbadać krwi . Nie wiem jak one się nazywają takie paseczki. To paskowe ? ;)[emoji1787]
Wszystkie takie same ?
Ja chyb naj lubie płytowe ;) a ogólnie ro wszystkie byle by pozytywne [emoji23]

Pro
A czy próbowaliście witamin, ale kazda osobno w duuuzej dawce ? Ruch ruch ruch i prawidłowe BMI, luźne gatki. U nas tylko to pomoglo. Z morfo 1 wskoczyło do prawie 6.
Probowalismy juz naprawde wszystkiego. A te wyniki co odebralismy to nie sa zbyt ciekawe. Jakos nie mam weny zeby isc so lekarza , jeszcze mnie dobije pewnie :(

Pro
Probowalismy juz naprawde wszystkiego. A te wyniki co odebralismy to nie sa zbyt ciekawe. Jakos nie mam weny zeby isc so lekarza , jeszcze mnie dobije pewnie :(
Rozumiem że boicie się tego co powie lekarz. Ale nie ma sensu odwlekać tego co nieuniknione. Z drugiej strony jeśli jest jeszcze jakaś szansą żeby wszystko odwrócić to im szybciej tym lepiej. W tych sprawach nie ma na co czekać. Życzę dużo siły.

Pro
Asia, nie wiem co to znaczy nie zbyt ciekawe, ale z doświadczenia ci powiem, ze warto je pokazać lekarzowi od niepłodności - tak na strat oni posługują sie stwierdzeniem ze wynik badania klinicznie... czy patrzą trochę pod innym katem. Ja tez byłam załamana wynikami męża a wg lekarza klinicznie Ok i jeszcze bardzo nadrabia ogólna ilością plemników. Może nie byc tak złe jak sie wydaje☺️ Popraw koronę i walcz. 👸
Pamiętaj im bardziej pod górkę, tym piękniejsze widoki ❣️❣️

reklama
Do góry