PałkaZapałka
Fanka BB :)
Jutro zaczynam 36 tydzienA koniec końców była z tego ciąża?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro zaczynam 36 tydzienA koniec końców była z tego ciąża?![]()
I niech zapierniczaja ile sił w witkachPlemniki właśnie płyną do twojego jajca!Trzymam mocno kciuki! Musi się udać!
Otóż to żarty się skończyłyI niech zapierniczaja ile sił w witkachi niech poważnie pogadają z tym jajcem bo coś niewspółpracujące jest przez ostatnie kilka miesięcy
![]()
WiemI niech zapierniczaja ile sił w witkachi niech poważnie pogadają z tym jajcem bo coś niewspółpracujące jest przez ostatnie kilka miesięcy
![]()
Oby, oby.... Chociaż teraz mam zupełnie inne nastawienie niż na początku starań. Gdzieś zgubiłam po drodze tą ekscytację. Ale nic, walczymy do końcaWiemale myślę że za dwa tygodnie będziesz się cieszyć a ja twoim szczęściem
![]()
Jeszcze się zdążysz poekscytowaćOby, oby.... Chociaż teraz mam zupełnie inne nastawienie niż na początku starań. Gdzieś zgubiłam po drodze tą ekscytację. Ale nic, walczymy do końca![]()
Dziewczyno to działać działaćAaa jeszcze jedna rzecz hah lekarz pochwalił męża za nasienie mówił że dawno nie widział dobrych wynikow.. Wiecie jak to komicznie wyglądało jak mój mąż w jednej chwili nagle w jednej sekundzie jak siedział przygarbiony jakiś skulony to taki dumny z siebie się zrobił, ucieszony, głowa do góry, pewność siebie x 10000...Nawet lekarz to zauważył i się trochę śmialiśmy... Gdzie w sumie wcześniej myśleliśmy że to nasienie wcale dobre nie jest niby wszystko było ok tylko morfologia 5% więc na granicy....