DziękujęCześćtrzymamy kciuki w taki razie za pierwszy celny strzał
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęCześćtrzymamy kciuki w taki razie za pierwszy celny strzał
![]()
Ja od lipca 2020 roku przyjmowałam zastrzyki z heparyny bo poprzedni lekarz zalecił od 20dc do miesiączki. Potem był plan że przez całą ciążę również. Pierwszy był najgorszy potem było z górkiDziękija też mam nadzieję że w maju się uda nawet jeśli mam się ostrzykiwać heparyną przez 9 m-cy
![]()
Witamy, zapraszamy, ściskamy kciukiCześćpodczytuje Was już bardzo długo ale dopiero dzisiaj odważyłam się napisać
czy mogę do Was dołączyć?
Dzisiaj miałam pierwsza inseminacje. Zaczyna się ten ciężki czas oczekiwań i z Wami na pewno będzie mi łatwiej. Za wszystkie dziewczyny trzymam mocno kciuki
a tym które ujrzały już dwie kreseczki gratuluję
![]()
Ciekawe...teoretycznie mutacje są na całe życie więc czemu jeden zalecił heparyne a drugi nie...Ja od lipca 2020 roku przyjmowałam zastrzyki z heparyny bo poprzedni lekarz zalecił od 20dc do miesiączki. Potem był plan że przez całą ciążę również. Pierwszy był najgorszy potem było z górkiniestety musiałam zmienić lekarza bo nie ma już możliwości wykonywać inseminacji i po konsultacji z obecnym zastrzyki mam odstawione bo wyniki w kierunku trombofilii mam dobre..
Planuje iść na Bete 18.03 [emoji846] @kolor nadzieji czy mogę prosić o wpisanie do kalendarza?dziękuję za kciuki [emoji4] czytałam Twoja historie i bardzo mocno trzymam kciuki żeby w końcu wyszło słoneczko i się udało!
witamy w naszym gronieCześćpodczytuje Was już bardzo długo ale dopiero dzisiaj odważyłam się napisać
czy mogę do Was dołączyć?
Dzisiaj miałam pierwsza inseminacje. Zaczyna się ten ciężki czas oczekiwań i z Wami na pewno będzie mi łatwiej. Za wszystkie dziewczyny trzymam mocno kciuki
a tym które ujrzały już dwie kreseczki gratuluję
![]()
Tez się nad tym zastanawiałam ale wytłumaczył to tak że jeśli nigdy nie miałam żadnego zakrzepu/zatorów to nie zaleca przyjmowania ich i wskazał jakiej mutacji nie wykazało badanie ale ja się na tym nie znam kompletnie. Takze zaufałam mu i narazie jestem zadowolona z wizyt więc mam nadzieję, że się nie zawiodę.. Poprzedni lekarz też był super i złego słowa nie mogę o nim powiedzieć ale był trochę taki 'na wszelki wypadek przepisze'Ciekawe...teoretycznie mutacje są na całe życie więc czemu jeden zalecił heparyne a drugi nie...
Dziękujęwitamy w naszym gronietrzymam kciuki żeby pierwsza inseminacja była tą ostatnią
![]()