reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny melduję że moja przygoda z inseminacja dobiegła końca. 6 inseminacja nieudana. Ale mimo wszystko nie żałuję, próbowałam na ile mogłam. Trzymajcie się i mimo wszystko wierzcie w marzenia, mi się nie udało. Ale nie zniechęcajcie się. Trzymam za Was mocno kciuki 😘
Kochana bardzo mi przykro, mam nadzieję i trzymam mocno kciuki by szczęście się do Ciebie uśmiechnęło. Odetchnij i może pomyśl o zmianie lekarza? O dodatkowych badaniach? :* Trzymaj się

reklama
Dziewczyny melduję że moja przygoda z inseminacja dobiegła końca. 6 inseminacja nieudana. Ale mimo wszystko nie żałuję, próbowałam na ile mogłam. Trzymajcie się i mimo wszystko wierzcie w marzenia, mi się nie udało. Ale nie zniechęcajcie się. Trzymam za Was mocno kciuki 😘
Kochana, przykro mi ☹️ ale czytajac Twoje wpisy na forum wiem, że jestes silna kobieta i że zawalczysz jeszcze o swoje największe marzenie i zostaniesz mama! 😘❤️ A teraz ściskam Cie mocno 🤗🤗

Ja jestem po pierwszej próbie IUI, niestety się nie udało jednak nie załamuję się i próbuję dalej. Niestety pierwsze podejście zazwyczaj nie jest udane. Co do samej kliniki, nie mam żadnych zastrzeżeń co do Invicta. Wszystko jest klarowne, lekarze są niezwykle kompetenti i empatyczni. Nie ukrywam, trochę było mi przykro, że pierwsz próba się nie udała, miałam nadzieję, że pójdzie łatwiej, jednak mój lekarz podniósł mnie na duchu i mam teraz siłę walczyć o dzidzię dalej.
Hejka, mi ani 1 ani 2 się nie udała. Po 2 podobno byłam trochę w ciąży, pozytywne wyniki, 3 razy sprawdzałam, kreski blade. Ale jednak się nie utrzymało. Trzymam mocno kciuki!! Ciężko się o tym mówi i pisze... Smutno 😔 Nie poddawaj się!!

Ehh 😔 to takie nie sprawiedliwe... 😔 Ciężko coś napisać, jakoś pocieszyć 😔 Wiem jedno, trzeba walczyć! Nawet jeśli wiatr w oczy!

przykro mi bardzo, jesteś niezwykle silną kobietą i wiem, że za jakiś czas wrócisz to walki, może spróbujecie poszerzyć diagnostykę albo uda wam się podejść do ivf. W każdym razie przesyłam moc uścisków i dużo sił 😘

Ja jestem po pierwszej próbie IUI, niestety się nie udało jednak nie załamuję się i próbuję dalej. Niestety pierwsze podejście zazwyczaj nie jest udane. Co do samej kliniki, nie mam żadnych zastrzeżeń co do Invicta. Wszystko jest klarowne, lekarze są niezwykle kompetenti i empatyczni. Nie ukrywam, trochę było mi przykro, że pierwsz próba się nie udała, miałam nadzieję, że pójdzie łatwiej, jednak mój lekarz podniósł mnie na duchu i mam teraz siłę walczyć o dzidzię dalej.
Musimy walczyć dalej ja teraz na 3 iui się szykuje a jestem przykładem że się udaje bo 3 lata temu udało nam się za 1 podejściem

Bardzo mi przykro.

Jako Nowa, może coś napisze o sobie.
W latach wcześniejszych, raz miałam ciąże pozamaciczna usunęli mi lewy jajowod, potem w 8tc dowiedziałam się, że serduszko nie bije i wywoływali poronienie.
Teraz obecnie z mężem jesteśmy po 2 IUI, za 1 razem się nie udało, 2 raz coś już się zadzialo ale nie utrzymało. A w ten poniedziałek miałam 3 podejście, ostatnie. Więc czekam jak na szpilkach na 20.04 🙈
Nie poddajemy się ale jest ciężko. Cieszę się, że zdecydowałam się dołączyć do tego forum. Tyle miłych słów się czyta😊 Czasem ciężko o zrozumienie, nawet w tym najbliższym gronie ludzi, którymi się otaczamy.

reklama
Do góry