reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja już o 13:30 byłam po zabiegu . Bolał mnie brzuch ale dostałam kroplówkę przeciwbólową . Teraz trochę jeszcze czasami za boli . Już jestem na chodzie byłam się umyć. Dobrze, że zgłosiłam się do szpitala bo w domu nie dałabym chyba sobie rady było dużo krwawienia zanim zaczął się zabieg . A tak to w miarę czuje się dobrze wiadomo nie jest to stan rewelacyjny ale mam Was mega mnie wspieracie i za to Wam bardzo dziękuję ❤️❤️❤️ i moja rodzina mama ,siostry , narzeczony też są ze mną więc zawsze razem jest łatwiej przez to przejść .
Trzymaj się Kobietko!!! Dobrze, że już to za Tobą. Teraz tylko pozytywnie i do przodu!! Buzka 😘

reklama
Ja już o 13:30 byłam po zabiegu . Bolał mnie brzuch ale dostałam kroplówkę przeciwbólową . Teraz trochę jeszcze czasami za boli . Już jestem na chodzie byłam się umyć. Dobrze, że zgłosiłam się do szpitala bo w domu nie dałabym chyba sobie rady było dużo krwawienia zanim zaczął się zabieg . A tak to w miarę czuje się dobrze wiadomo nie jest to stan rewelacyjny ale mam Was mega mnie wspieracie i za to Wam bardzo dziękuję ❤️❤️❤️ i moja rodzina mama ,siostry , narzeczony też są ze mną więc zawsze razem jest łatwiej przez to przejść .
Cieszę się że już jesteś po :* cały czas jestem z Tobą myślami, teraz już tylko będzie lepiej, najgorsze za Tobą.

Napisałam do kobietki, mam nadzieję że webinar niedługo się ukaże, dziewczyny to nam jest potrzebne. Będę miała info to dam znać 🙂

Załączniki

• 304d8f9f-529e-4ae7-8efb-29576e1f70d5.jpg
    304d8f9f-529e-4ae7-8efb-29576e1f70d5.jpg
    80 KB · Wyświetleń: 70
Hej Kobietki 😊 pytanko, w pon miałam zabieg, dziś mija 4 dzień i czuje jakbym była przeziebiona, a pije codziennie witaminę C. Czy któraś z was też się tak czuła? Przy 2 próbie, też czułam takie przeziębienie, osłabienie...

Hej Kobietki 😊 pytanko, w pon miałam zabieg, dziś mija 4 dzień i czuje jakbym była przeziebiona, a pije codziennie witaminę C. Czy któraś z was też się tak czuła? Przy 2 próbie, też czułam takie przeziębienie, osłabienie...
kochana podejrzewam że doszukujesz się objawów udanego zabiegu 😉 powiem Ci jedno, naprawdę staraj się tego nie robić, to może coś oznaczać, a może po prostu jesteś przeziębiona. Wiem że ciężko nie myśleć ale kochana co miało się zadziac to już się zadziało i po prostu trzeba czekać. Trzymam mocno kciuki 😘

kochana podejrzewam że doszukujesz się objawów udanego zabiegu 😉 powiem Ci jedno, naprawdę staraj się tego nie robić, to może coś oznaczać, a może po prostu jesteś przeziębiona. Wiem że ciężko nie myśleć ale kochana co miało się zadziac to już się zadziało i po prostu trzeba czekać. Trzymam mocno kciuki 😘
No niby się to wie, ale tak jak piszesz,pewnie się doszukuje 🙈 trzeba przestać tyle o tym myśleć... Kiedy to takie trudne 🙈

A moze teraz po prostu starasz sie doszukac jakis objawow:) - zazwyczaj po owulacji temeratura ciala jest troche podwyzszona i mozna tak sie czuc ( ale wczesniej nigdy nie zwracac na to uwagi) lub to tylko zwykle przeziebienie :)
Wiem ze czekanie te 2 tygodnie do czasu zrobienia testu jest ciezkie ale chyba warto sprobowac nie szukac na sile objawow ciazy :)

A moze teraz po prostu starasz sie doszukac jakis objawow:) - zazwyczaj po owulacji temeratura ciala jest troche podwyzszona i mozna tak sie czuc ( ale wczesniej nigdy nie zwracac na to uwagi) lub to tylko zwykle przeziebienie :)
Wiem ze czekanie te 2 tygodnie do czasu zrobienia testu jest ciezkie ale chyba warto sprobowac nie szukac na sile objawow ciazy :)
Zgadza się. Właśnie tego potrzebowałam aby się ogarnąć 😉🙈😊

reklama
Do góry