Hankaa
Fanka BB :)
Ja zrobię to samo, nasze zdrowiedziś opijam smutki a jutro pijemy za pomyślność in vitroa co, należy mi się
tym bardziej że niedługo znowu post od napojów procentowych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja zrobię to samo, nasze zdrowiedziś opijam smutki a jutro pijemy za pomyślność in vitroa co, należy mi się
tym bardziej że niedługo znowu post od napojów procentowych
Kochana coś się kończy a coś zaczyna :*Ja dziś otworzyłam winko które miało być na nowy dom. Winko pyszne kupione prosto z winnicy, ale tak się odzwyczaiłam od alkoholu że 2 lampki i już mi gorąco. Usprawiedliwiona jestem bo dziś miałam spotkanie z panem pośrednikiem i zaczynamy proces sprzedaży mieszkania w którym spędziłam 35 lat...więc trochę smuteczek...
ja robię we wtorek badanie kariotypu więc jeśli się wyrobię z wynikami to po majówce zaczynam stymulację do ivfJa zrobię to samo, nasze zdrowiemam nadzieję że szybko post się zacznie
![]()
Ekstraja robię we wtorek badanie kariotypu więc jeśli się wyrobię z wynikami to po majówce zaczynam stymulację do ivf![]()
Ja z pyt odnośnie badania kariotypu. Jak to się odbywa? Zastanawiam się czy też nie zrobić jeśli 3 próba inseminacji się nie powiedzie. Trochę za późno o tym przeczytałamja robię we wtorek badanie kariotypu więc jeśli się wyrobię z wynikami to po majówce zaczynam stymulację do ivf![]()
To jest badanie z krwi. Robi się je do in vitro. Do inseminacji nie było potrzebne, ale do ivf już tak. Więc jeśli zdecydujecie się na ivf to napewno lekarz Wam zleci to badanie. Ale trzymam kciuki żeby inseminacja się udałaJa z pyt odnośnie badania kariotypu. Jak to się odbywa? Zastanawiam się czy też nie zrobić jeśli 3 próba inseminacji się nie powiedzie. Trochę za późno o tym przeczytałam
Też tak po cichu na to liczę, że ta 3 próba będzie ostatniaTo jest badanie z krwi. Robi się je do in vitro. Do inseminacji nie było potrzebne, ale do ivf już tak. Więc jeśli zdecydujecie się na ivf to napewno lekarz Wam zleci to badanie. Ale trzymam kciuki żeby inseminacja się udała![]()
Ohh zamykasz pewien okres w życiu wiec na pewno łezka sentymentu się nasuwaJa dziś otworzyłam winko które miało być na nowy dom. Winko pyszne kupione prosto z winnicy, ale tak się odzwyczaiłam od alkoholu że 2 lampki i już mi gorąco. Usprawiedliwiona jestem bo dziś miałam spotkanie z panem pośrednikiem i zaczynamy proces sprzedaży mieszkania w którym spędziłam 35 lat...więc trochę smuteczek...
Super, myśle ze każdej z nas to się przydaNapisałam do kobietki, mam nadzieję że webinar niedługo się ukaże, dziewczyny to nam jest potrzebne. Będę miała info to dam znać![]()