Przykro mihej. Niestety nie rosla tak jak trzeba po odstawieniu progesteronu tak jak powiedziala lekarka tak bylo ... Poronilam. Pierwsze dni byly okropne plakalam w domu udawalam silna w pracy. Postanowilismy sprobowac jeszcze raz inseminacji ale miesiac mam odczekac i dac odpoczac organizmowi.
reklama
Elizabeth84
Fanka BB :)
Wyrazy współczucia pieknego wieku babcia dożyłaDziękuję , właśnie dzwoniła moja mama że babcia zmarłabyła to mama
mojego taty który też nie żyje. Miała 91 lat![]()
Cześć dziewczyny można dołączyć
? Od około 5 lat z mężem staramy się o dziecko. Ja mam policystyczne jajniki i zadko owulację mąż średniej jakości nasienie
Próbowaliśmy sami nie wyszło, na cyklach stymulowanych clo i też nic teraz podchodzimy do inseminacji. Wczoraj skończyłam brać aromek a teraz czekam do wtorku żeby sprawdzić czy są pęcherzyki i ustalic termin iui
Mam nadzieję że wkoncu się uda

eij
WitamyCześć dziewczyny można dołączyć? Od około 5 lat z mężem staramy się o dziecko. Ja mam policystyczne jajniki i zadko owulację mąż średniej jakości nasienie
Próbowaliśmy sami nie wyszło, na cyklach stymulowanych clo i też nic teraz podchodzimy do inseminacji. Wczoraj skończyłam brać aromek a teraz czekam do wtorku żeby sprawdzić czy są pęcherzyki i ustalic termin iui

eij
Ja brałam Aromek ale plamienia nie miałamCzy któraś z was brała aromek a po odstawieniu miała plamienia??
PsychoPatka91
WitajCześć dziewczyny można dołączyć? Od około 5 lat z mężem staramy się o dziecko. Ja mam policystyczne jajniki i zadko owulację mąż średniej jakości nasienie

Jakiś efekt uboczny pewnieJa brałam Aromek ale plamienia nie miałam

DziękujęWitajna wstępie wiedz, że nie jesteś sama
Trzymam kciuki aby się udało!
![]()

reklama
Elizabeth84
WitajCześć dziewczyny można dołączyć? Od około 5 lat z mężem staramy się o dziecko. Ja mam policystyczne jajniki i zadko owulację mąż średniej jakości nasienie

Podziel się: