reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej. Chyba to będzie taki żal post.
Niestety wczoraj odebralam wyniki w 9dpt beta 0.3. 2 transfer nieudany. Umarłam, załamałam się. Nie mam pomysłu. Wiem ze można robić badań miliony i za miliony ale ja bardziej mam żal do losu dlaczego. Co takiego zrobiłam ze poświęcając się maksymalnie jak to możliwe nie mogę zostać mamą. Mam żal do Tego tam u góry ze ktoś kto nie chce zachodzi od tak w ciążę i porzuca dziecko za rogiem. A my? Przecież będziemy najwspanialszymi rodzicami. Dlaczego to tak boli 😭 i dlaczego tak musi być się pytam !
A co mówią lekarze? Macie jeszcze zarodki? Jest to niesprawiedliwe i boli jak cholera i rozwala system ale po tym wszystkim trzeba się podnieść, otrzepać, poprawić koronę i zastanowić co jeszcze można zrobić jeśli Wam zależy. In vitro to nadal od 30-60 % powodzenia, niektóre kobiety próbują po kilka razy, może jeszcze coś możesz zrobić żeby zwiększyć swoje szanse, niektórzy zmieniają kliniki, jest też ekstremalna wersja czyli surogatka (ale to nie w Polsce), można adoptować zarodek, można adoptować dziecko z Polski lub zagranicy...kwestia tego na jak długą i niestety kosztowną walkę jesteś nastawiona...

Czesc Kochana Wiem co czujesz .
Ja bardzo dlugo miałam żal , pretensje wręcz nienawiść , ale to tylko pogarszało mój stan .
Od poronienia w tym roku minie 5 lat. Jestem po 2 nieudanych iui. Jestem po laparohisteroskopi mam niedrozny prawy jajowod . Pandemia wszystko pokrzyzowala do kliniki mam 120km w jedna strone ale nie o tym chcialam napisac to tak w kwesti wyjasnienia moje sytuacji .
Mozesz z tego skorzystać lub nie .
Mi to zaczyna naprawde pomagać choc bylam negatywnie nastawiona . Jak znajdziesz czas tylko dla siebie w ciszy i spokoju posłuchaj tego to jest link nie boj sie to nie rzaden wirus pozdrawiam
Również posłuchałam nagrania piękne kazanie/przemowa, 100 % prawdy .

Dziękuję rozumiem , że można kupić bez recepty ? Ja pewnie też musiałabym mieć taką dawkę. Jaki jest prawidłowy poziom D3 ?
Tak bez recepty. Powinnaś mieć widełki z labu. Ja mam niby wystarczający ale przyda się wyżej, byle nie przesadzić bo wit. D może być toksyczna, ale ta dawka powinna być ok.

Tak bez recepty. Powinnaś mieć widełki z labu. Ja mam niby wystarczający ale przyda się wyżej, byle nie przesadzić bo wit. D może być toksyczna, ale ta dawka powinna być ok.
No właśnie przy Wit. D nie podali widełek ale potem jeszcze sprawdzę bo może nie zauważyłam . No jutro kupię już witaminę D3 bo biorę Eurythox a niby przy tych tabletkach to w ogóle trzeba brać Wit.D . Badasz co jakiś czas poziom tej Wit.D ?

reklama
Do góry