ladybea
Fanka BB :)
Właśnie się dowiedziałam że bratowa jest (w prawdopodobnie bliźniaczej) ciąży. Cieszę się razem z nią a z drugiej strony serce krwawi i łezka się kręci. :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tulę :* wiem co czujesz miałam tak samo jak moja siostra cioteczna zaszła w ciążę - cała rodzina tym żyła a ja robiłam wszystko aby nie słyszeć o tym bo lezka w okuWłaśnie się dowiedziałam że bratowa jest (w prawdopodobnie bliźniaczej) ciąży. Cieszę się razem z nią a z drugiej strony serce krwawi i łezka się kręci. :-(
Zazdraszczam urlopów ja to juz zapomniałam ze miałam urlop :-(
NATI35 u mnie zadnych objawów ale nadal wierzę a co u Ciebie???
U mnie oprócz wrażliwości piersi i ładnej tempki ( 37,1) to też żadnych objawów((
Właśnie się dowiedziałam że bratowa jest (w prawdopodobnie bliźniaczej) ciąży. Cieszę się razem z nią a z drugiej strony serce krwawi i łezka się kręci. :-(
Czytałam dzis na bocianie taki wątek , gdzie dziewczyny po udanych IUI pisały , za którym razem im sie udało .Fajnie, bo zebralo sie tego ze 130 stron. Daje to nadzieję![]()