reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dzieki kochana ladybea za oddpowiedz;* Ja juz zdarzylam wyczytać w necie ze za małe jak na 8 dzień cyklu i że do dupy. Zawsze sobie obiecuję nie szperać po necie;/ i zawsze to łamie i ZAWSZE źle na tym wychodzę:sorry2: po raz kolejny się okazłao, że pytać na forum doświadczonych forumowiczzek i lekarza tylko:):):) hihi czyli jutro ok 10 mm;)))

reklama
Dagna, ja się leczę w mama i ja we Wro u dr Fuchsa. I nieprzeciętnie sobie go chwale, mimo , że wszyscy zarzucają mu małomówność, ale facet jest konkretny i w końcu czuje sie w dobrych rękach;))) Ja po 2 poronieniach myślałam, że ronienie lerzy w mojej naturze, bo tak mi wmowione. Teraz w prawdzie nie mogę zajść, ale wiem, że jak sie w końcu uda, to będę miała szansę być najszczęsliwszą mamą na świecie;)))

A mnie się @ już prawie 2 tygodnie spóźnia. Miałam nadzieję, że to ciąża, ale niestety beta rozwiała moje nadzieje. Byłam wczoraj u gina i dostałam Duphaston na wywołanie i za 2 tygodnie insemka. Na razie brzusio boli i czekam na tę wredną @.

dziewczynki- pewnie na mnie nakrzyczycie i słusznie,ale nie wytrzymałam i zrobilam test przed chwilką, no i mam za swoje jedna kreska :no:dzisiaj jest 12 dzień iui wiec chyba za wcześnie... kurcze czemu takie trudne

dziewczyny potrzebuję od Was kopniaka. dziś od rana mam okropny ból jajników. zwłaszcza prawy bardzo mnie boli... aż się pogubiłam czy to napewno jajnik, bo jak chciałam sobie rozmasować to bolące miejsce to wyczułam opuchliznę:confused: sama nie wiem. już zaczęłam sobie wkręcać że pewnie coś mi się tam robi, bo przecież nie mogę poprostu podejść do ivf, musi mi się coś niedobrego po drodze wydarzyć.
nigdy nie bolały mnie tak jajniki. na poniedziałek mam termin @ wiem , że to może byc powód, ale pocieszenia plisss:-(

miło czytać jak działacie trzymam mocno kciuki za powodzenie waszych starań:-)

Ostatnia edycja:
magdaM ja chetnie bym doradziła ,ale zielona jestem totalnie :baffled:moge jedynie z doświadczenia powiedzieć że , ze strachu, obaw albo wielkich chęci psychika płata figle i potrafi różne symptomy dawać nie zawsze prawdziwe. Napewno wszystko jest ok :-)

reklama
Magda,.....może LENA dobrze "mówi"....psychika bardzoooooooo,bardzoooo,bardzooooooooooooooooo dużo robi......i non stop się mysli,rozmysla,dosłu****e swojego organizmu to nieraz tak bywa.....Mysle,że też wszystko jest ok:-)....choc sama nieraz potrafie się bardzo wkręcić,rozmyslać,że hej......i tez tak miałam,.......od ostatnich 2 cykli staram się nie nakręcać,nie wsłuchiwać....bo zwariuję..po prostu........
LENA...ja nie miałąm jeszcze iui...ale mi się wydaję,ze 12 to za wcześnie.....wiesz,z tego co tu dziewczyny piszą,to testują z BETY!!!!około 14-15 dnia!!wiec poczekaj,spokojnie.....a,ja trzymać będę &&&&&&&&&&&:tak:

Do góry