reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
witam się z kawką:)
Kurcze,dziewczyny,ale zimnoooo się zrobiło!!!:szok:...wczoraj jak kończyłam pracę o godz.22,to szyby skrobać musiałam w samochodzie,bo był przymrozek!!Teraz tez zimno jest i jakos tak ponuro....ehhh "uroki"miesiąca listopada....
Dagna,ja też uważam,że dobrze robisz,że szukasz pomocy....jak każda z Nas marzysz,żeby zostać mamą!!!i każdy ma do tego prawo,czy ma 20 czy 40 lat!!!!!!!!!.Wiesz....w POLMEDISIE,jak czytałam w necie też były bardzo dobre opinie jeszcze o 2 innych lekarzach...były pozytywne opinie o dr.P i jeszcze dwóch innych....Chyba,że Ty jesteś juz anty na Polmedis,to musisz poszukać gdzie indziej....Ja swego czasu jezdziłam do Mediconcept na Krzyckiej,byłam zadowolona,ale tam chyba mój "problem"z utrzymaniem ciązy przerósł tamtych lekarzy.....i po prostu przestałam tam chodzic.....
Blue,ja teraz zaciskam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&,oby wszystko powiodło się tak jak powinno!!i tak właśnie będzie kochana!!:tak:
anabel,ja też mam taką nadzieję,że jeszcze te 1,5 miesiąca starego roku będa pomyślne dla Nas!!!:tak:,a jak nie,to z nowym rokiem trzeba zacząć staranka,badania,wyniki i robić co sie da,aby było wszystko po naszej mysli!
yoanna
,jak się czujesz???jakie imię wybraliście dla maluszka??:-)
Moja siostra 2 miesiące temu urodziła drugą córkę,dali na imie Martynka,mój mąż jest bardzo,bardzo dumnym Ojcem Chrzestnym małej Martysi:tak:,chrzciny będą 15 grudnia.
Pole,kurcze jeszcze chwila i dzidzia już będzie z Wami na świecie!!!:tak:,ale ten czas zasówa szybciutko!!!
Merlin
,dzis idziesz na betkę????...oby wynik był taki jaki pragniesz...bo krwawienie ,nie oznacza od razu braku ciąży!!!także czekamy na wieści!

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny takie przeziębienie mnie dopadło ,że ide dziś na bete a nie jutro. Bo jak nic z tego... to po antybiotyk pójdę do lekarza. Ale chyba @ się zbliża bo brzuch boli :-( dam znac jaki wynik ...pozdrowionka

kama zdrowiej i oby beta cię zaskoczyła.
merlin moja koleżanka będąc w ciązy przez 3 miesiące miała @, więc.... Wysokiej bety ci życzę i myślę o tobie.
blue jakie dobre wiadomości, niech los w końcu się do ciebie uśmiechnie.
anabel ja też dziś zrobiłam amh.
pole jak się masz?

Czołem w ten brzydki listopadowy dzień:/

Merlin i Kama mimo wszystko życze wysokiej bety!!!&&&&&&&

Dziś wystałam w kolejce co by oddać krew, jutro wyniki, tylko za chylamidą muszę czekac 2tyg:-(. Nic mi się nie dzisiaj chce...chyba dopadło mnie jesienne przesilenie....dobrze, że w pracy coś się dzieję, to mi głupie myśli nie przychodzą do głowy:baffled:.
Miłego dznia Wam życzę:)

Kara: 28.10.2013. IUI -
no.gif.pagespeed.ce.QLivJ0gNZF.gif

Merlin: 30.10.2013. IUI
Kama: 31.10.2013. IUI

Buziak: 2 IUI 04.11.2013.
Aniołkowa mama: 4.11.2013 IUI

Esiek: zaczyna stymulacje do IVF
Queen: IUI 05.11.2013.
Anabel: 05.11.2013. udana wizyta u lekarza (pęcherzyk 21mm w 12dc tylko jeden)
Kasik: punkcja 6.11.2013. g. 9:20 (3 komórki, żadna się nie zapłodniła)
xunhappy.gif,Mce.n1XZpFA-3P.gif.pagespeed.ic.QyObzRDnYh.webp

MagdaM33: 8.11.2013 odbiór wyników badań FSH 11,6. LH 7,8. Estradiol 55
Dagna: 8.11.2013 wizyta u gin
Anabel: Pęcherzyk już pęknięty 15dc, w następnym cyklu HSG, jeśli ok to w kolejnym IUI
Nati: 9.11.2013 wizyta u gina
Majka K: 12.11- wizyta u gin aby ustalić początki drogi
Merlin: 13.11.2013. wysoka beta
Asita: w tym cyklu starania metodą naturalną - przewidywany termin @ 14.11.2013
Kama: 14.11.2013. wysoka beta
78Lena: 14.11.2013. wizyta u gina w celu ustalenia dalszych kroków
Buziak: 18.11.2013. wysoka beta
MagdaM33: 18.11.2013 wizyta na podjęcie decyzji
Ladybea :18-19.11.2013 prawdopodobnie wynik HSG
Queen: 19.11.2013. wysoka beta na TYM jednym pęcherzyku
Ladybea: 27.11.2013 prawdopodobnie wynik AMH
Brydziajones: grudzień planowana 1 IUI
Kasica: w grudniu wizyta w Klinice i rozmowa o IUI
Kasik36: styczeń 2014 planowane II ivf
Kwiatuszek: totalny spontan:)
Enni: ogarnianie procedur związanych z in Vitro
Smerfeta: ~ styczeń 2014 --> ivf runda druga
Pole: nasza szczęśliwa przyszła Mamusia:)
Joanna82: nasza szczęśliwa przyszła Mamusia:)

reklama
dziewczynki długo się nie odzywałam bo w sumie nie miałam o czym pisać byłam u wojnera i zaproponował mi stymulacja na nfz i w invimedzie reszta za 6500 zl zaczełam sie nad tym zastanawiać ale jak dla mnie to dość spora kwota aż tu nagle dostaje telefon z invimedu czy nie chciałabym podejść do in vitro jeszcze w tym roku tylko że stymuluje się w invimed w warszawie a punkcja i transfer w gdyni pozatym zapewniają mi noclegi w gdyni za darmoche i dostaję zniżkę na leki 1000 zł normalnie wow jestem w szoku w piatek jade do wawy ustalic szczegoły wiec jak dobrze pojdzie na sylwestra bede testowac:)))))))))

Pole a gdzie się podziewa chomik bo ślad o nim zaginął:p Pole ślij mi fluidki bo muszę się nawdychać przed in vitro:p
Dagna rozumiem Cie doskonale bo tak samo lekarz mnie potraktował naszczęście dzięki Bogu gdy zadzwonili do mnie z ta propozyjcją zmieniam lekarza:))))))
Blue trzymam kciuki musi być dobrze!
Kasik 36 tak za Ciebie trzymałam kciuki przykro ale trzeba działać dalej:)

Wiecie co w sumie z tematem in vitro tłuke sie od maja moze cos dojdzie wkoncu do skutku bardzo się ciesze ale z drugiej strony obawiam:(

Do góry