reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kama Gratuluje :-)

Ja dzisiaj bylam w klinice USG zrobine nie mam torbieli od wczoraj juz zatrzyki z suprefactu na wylaczenie moich hormonow,a dzisiaj dali mi swierza dostawe Puregonu na pecherzyki no a wiec podejscie nr 2 rozpoczete , 20 listopada podglad pecherzykow i jak dobrze pojdzie to 22 ​iui.

reklama
Dziekuje dziewczyny:happy: Nawet spalam w ciagu dni:szok:

Kama to malutkie gratulacje, zeby nie zapeszać. Ale beta jest za wysoka na resztki leków, więc teraz dmuchać na siebie i czekać. A my czekamy razem z Tobą.

Pole kuruj się kochana, dmuchaj i chuchaj na siebie i maluszka :-) Dobrze, że z chomikiem już ok bo się o niego martwiłam ;-):-D

A ja znowu zaczynam chodzić na aerobic, bo już niestety mogę. Co prawda na ostatniej stymulacji przytyłam tylko 0,5 kg ale po stymulacjach do IUI jeszcze 3 kg mi zostały więc trzeba zrzucić do sylwestra ;-) A dwie moje znajome od aerobicu mi się dzisiaj wykruszyły, jedna ma kłopoty z sercem i leży w szpitalu a druga miała dzisiaj zabieg usunięcia chyba polipa i odpoczywa. No to idę się ubierać, miłego wieczoru dziewczyny :-)

blueskye- no to czekamy na wysoką betę:)
kasica- dziękuję kochana za kciukasy, niestety beta niziutka... ciąży brak :(
anabel- dziękuję kochana, niestety moja @ się potwierdziła i kolejny raz brak ciąży:(
ladybea- niestety nadal jedziemy na podobnym wózku, bo beta niziutka- wyrok- ciaży brak:( czekam kochana na Twoje wyniki ... oby wszystko ok.
kasik, nati,lena,buziunia i cała reszta- dziękuję, niestety beta potwierdziła - ciąży brak :(

skopiowałam nową listę od nati: wykasowałam siebie- wynik bety lekko ponad 2mIU/ml- ciąży brak :(

Asita: w tym cyklu starania metodą naturalną - przewidywany termin @ 14.11.2013
Kama: 14.11.2013. wysoka beta
78Lena: 14.11.2013. wizyta u gina w celu ustalenia dalszych kroków
Buziak: 18.11.2013. wysoka beta
MagdaM33: 18.11.2013 wizyta na podjęcie decyzji
Ladybea :18-19.11.2013 prawdopodobnie wynik HSG
Queen: 19.11.2013. wysoka beta na TYM jednym pęcherzyku
Nati35: 19.11.2013 wizyta z wynikami u gin i dalsze działania
Majka K: 21.11- odbiór wyników badań i umówienie się na HSG
Ladybea: 27.11.2013 prawdopodobnie wynik AMH
Merlin: w listopadzie starania naturalne, na grudzień planowana 2 IUI
Brydziajones: grudzień planowana 1 IUI
Kasica: w grudniu wizyta w Klinice i rozmowa o IUI
Kasik36: styczeń 2014 planowane II ivf
Kwiatuszek: totalny spontan:)
Enni: ogarnianie procedur związanych z in Vitro
Smerfeta: ~ styczeń 2014 --> ivf runda druga
Pole: nasza szczęśliwa przyszła Mamusia:)
Joanna82: nasza szczęśliwa przyszła Mamusia:)

Hejka
Widzę, że przynajmniej jedna wojna wygrana - Kama ogromniaste gratulacje!!!! rośnij zdrowo :happy:
Pole wracaj szybko do zdrowia. Wierzę, że wkrótce napiszesz książeczkę dla swojego synka :tak: a potem drugą księgę dla nas ;-)
Merlin przykro mi.. zbieraj siły bo trzeba wstać i próbować dalej
Kasik mi też brakuje sportu, ale chyba jutro pójdę na siatkówkę, założę stabilizator na kostkę i chyba dam radę ;-) Będę miała stabilizator na kostce, i jeszcze dwa - na kciukach :-D sport to zdrowie ;-):-p

reklama
Do góry