reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    296
Zuzik - teraz jak tak obrazowo opisałaś to w centrum sutka też mi się zbiera taka biała wydzielina, tylko że właśnie zasycha.

W środę idę na genetyczne do innego ginekologa i zapytam o to. Bo nie podoba mi się to że ta hemoglobina ciągle idzie w dół. Gdzieś czytałam, że musi być w normie i sprawdzają to przed porodem SN.

reklama
Dziewczyny ale super wygladacie!!! Wogole jakie chude jestescie!!! Ja to bede jak wieloryb.... +6kg w miesiac... a nic mi sie nie chce robic zeby zrzucic....

Piękne brzuszki, tylko pozazdrościć ;)
Powiem Wam ze od wczoraj jajniki o sobie znać, przy śniadaniu to bardzo, dzisiaj jeszcze tylko ovitrelle i wszystkie zastrzyki za mną. Szczerze to jeszcze to do mnie nie dochodzi, że w środę punkcja..

M26, nieekoniecznie wszystkie zastrzyki przed Tobą ;) może dostaniesz przeciwzakrzepowe po transferze czy coś, ważne by pomogło :)

reklama
Do góry