reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Gratuluję! Nowa droga, nowe nadzieje :) A czemu wybraliście opcje jednego zarodka? Ja będę brała dwa jeśli dojdę do in vitro ze wzgędu na wiek (31 lat w lutym) i na większe szanse.
My tez w tym roku ale pod koniec 31l. My tez tak caly czas mowilismy ze dwa. Ale po rozmowie z gin wzieciu pod uwage wszystkich za i przeciw zdecydowalismy sie na 1 [emoji6]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

No to jakie te za i sprzeciw? Czy to jakaś tajemnica? ;)
Może chcą zmniejszyć Wam szanse :p
Nie pewnie ze nie [emoji6] lekarz stwierdzil ze gdybym miała ponad 35 lat to odrazu by mi 2 zaproponowal a teraz z moimi wynikami i wiekiem spokojnie 1.

Po drugie nie wiadomo nigdy ile zarodkow sie uzyska jesli tylko 2 i 2 chcesz miec podane odrazu to do zamrozenia nie masz zadnego i jesli sie nie uda to nie masz zadnego zarodka do crio. A jesli otrzymasz 2 zarodki z jednego bedzie transfer i jesli sie nie uda to masz jeden zamrozony do kolejnej proby.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Aha, dla mnie mało przekonujące dowody. Po rozmrożeniu różnie to bywa. Zostaję przy dwóch :cool: A Tobie oby się udało od razu :)

reklama
Aha, i mój dowód "ze względu na wiek" miałam na myśli, że nie wiem czy zdążę z rodzeństwem dla dziecka z moimi problemami, jak będzie z kasą i td także wolę rodzić od razu rodzeńtwo jak się uda :)

Do góry