adunnnia90
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszyscy mi tlumacza ze mloda jestemwiecie co ? Nie wiedzialam ze az tak to przezyje i sie napije bo ja baaaaaardzo ale to bardzo rzadko pije alkohol
moj M byl w szoku jak wrocil do domu i mnie zobaczyl... Powiedzial ,ze bedziemy probowac i uda nam sie... Eh wierze ze jutro bede miala lepszy dzien.... Dziekuje za wszystkie slowa otuchy :*
Ja też 31 będę miała w lutym sporo nas w wieku okolo 30
Jeśli dojdzie do in vitro to chyba brałam dwa .
Ja dzis zrobilambw 10dniu po IUI i mam 1,89... Czyli sie nie udalo.. Dsiewczyny tu pisaly ze wlasnie od 5 oznacza ciaze... EhDziewczyny ja mam chyba trochę głupie pytanie, od jakiej wartości wzrasta HCG? W dniu spodziewanej miesiączki musi wynosić więcej niż 5 tak? Ale dzień lub dwa wcześniej nie byłoby np 2? Ja zawsze kiedy nie byłam w ciąży miałam mniej niż 0,1, a wynik powyżej 1 pewnie by mnie zastanawiał, że coś musiało jednak się wydarzyć bo wzrosło a ważny jest przyrost a nie wartość. Poprawcie mnie jeśli się myle.
Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
No nie sadzilam ze taki wieczor dzis spedzeWidze ze spędzamy tak samo wieczórja też miałam nadzieje do dzisiaj , ale niestety przyszła terminowo @ i wszystkiego mi sie odechciało, tak samo jak Ty siedzę sobie i popijam % przynajmniej to odrywa mnie troszkę od myślenia o dziecku
po każdej inseminacji czekam cierpliwie z nadzieją że się udało a później wielki szok. Głowa do góry trzeba mieć nadzieję że w końcu i nam sie poszczęści
![]()