reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ale ja słyszałam, że ovitrell fałszuje na pozytywnie. Jeśli testy wychodzą negatywnie to ovitrell już nie ma w organizmie.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dostalam pregnyl.. Przekonalyscie mnie co do sikanca zeby nie robic i dlatego udalam sie na bete i przynajmniej juz koniec myslenia calymi dniami czy cos tam mi sie w brzuchu roi czy nie... Teraz tylko wierzyc ze sie uda nastepnym razem :)

reklama
Ale wynik powyżej 1 nie jest do końca negatywny ( zależy od norm w labo) u mnie negatywny jest mniej niż 0.1 i taki zawsze miałam po nieudanych iui. 1,8 znaczy że jednak trochę tego hormonu wykrylo tak? Chyba że normy w labo są tak wysokie. Ja nie mogę zrozumieć tego że hormonu nie ma w ogóle a nagle jest powyżej 5, jeśli on rośnie to chyba od 1 właśnie? Czy albo go nie ma albo od razu jest skok na wysoki?

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dostalam pregnyl.. Przekonalyscie mnie co do sikanca zeby nie robic i dlatego udalam sie na bete i przynajmniej juz koniec myslenia calymi dniami czy cos tam mi sie w brzuchu roi czy nie... Teraz tylko wierzyc ze sie uda nastepnym razem :)
Skonsultuj sie z lekarzem ale prawdopodobnie bedzie ci kazal albo powtorzyc bete albo odstawic luteine...bardzo mi przykro...musi sie udac nastepnym razem...

Poplakalam ,wyzalilam sie co mialam w sercu, nabralam % ;) a teraz juz mi sie nawet plakac nie chce a to dzieki mojemu M :) jutro dzwonimy do lekarza i podchodzimy do 2 IUI ... Wierze w to,ze jesscze w tym roku bede gruba i nie do zniesienia !!! :)))
kochana przeżywam to razem z wami:( przytulaski........napisze tak jak wszyscy wiem jak ci ciężko ale dobra jest wasza postawa zę pomimo niepowodzenia już podjeliście aby iść do przodu i wierze z całego serducha że jeszcze w tym roku bedziesz gruba i nieznośna zycze tego Tobie a w zasadzie wszstkim dziewczyną jak i sobie bo już bede próbować poraz 4 i chciałabym powiedzieć naszej dr. żę się udało :)

kochana przeżywam to razem z wami:( przytulaski........napisze tak jak wszyscy wiem jak ci ciężko ale dobra jest wasza postawa zę pomimo niepowodzenia już podjeliście aby iść do przodu i wierze z całego serducha że jeszcze w tym roku bedziesz gruba i nieznośna zycze tego Tobie a w zasadzie wszstkim dziewczyną jak i sobie bo już bede próbować poraz 4 i chciałabym powiedzieć naszej dr. żę się udało :)
No ja wlasnie musze jutro zadzwonic do Niej :) tylko jak @ przyjdzie tak jak ma prsyjsc i bedzie wypadala nastepna IUI to wlasnie nie wiem czy ona wtedy nie bedzie na urlopie ? Bo pamietam ze cos wspominalas :)

n
No ja wlasnie musze jutro zadzwonic do Niej :) tylko jak @ przyjdzie tak jak ma prsyjsc i bedzie wypadala nastepna IUI to wlasnie nie wiem czy ona wtedy nie bedzie na urlopie ? Bo pamietam ze cos wspominalas :)
a urlopie jest od 13 ale tylko przez tydzień a jak coś to ma byc w poniedziałek a o recepte możesz poprosic wcześniej to ci wypisze napewno u mnie już tak się zdażyło a ja czekam jak na jaju bym siędziała bo ja na poniedziałek na liste rezerwową jestenm wpisana i czekam na wiadomość czy mnie przyjmie i o której

n

a urlopie jest od 13 ale tylko przez tydzień a jak coś to ma byc w poniedziałek a o recepte możesz poprosic wcześniej to ci wypisze napewno u mnie już tak się zdażyło
To super ...@ ma mi przyjsc 10 i lepiej niech tak sie trzyma :) jutro do niej zadzwonie i bede sie z nia konsultowala !! Kochana teraz 3mam kciuki i musi Ci sie udac :)

reklama
Do góry