reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No emocje są nie powiem, ale miesiąc temu były większe. Nawet mąż powiedział, ze jakoś dziwnie spokojna jestem i sama nie wiem czemu to zawdzięczać. Boję się, ale moje nerwy już nic tu nie dadzą, a mogą zaszkodzić. Trzymam kciuki za nas wszystkie, które mamy jutro monitoring :-)

Sent from my SM-J710F using Forum BabyBoom mobile app

reklama
No emocje są nie powiem, ale miesiąc temu były większe. Nawet mąż powiedział, ze jakoś dziwnie spokojna jestem i sama nie wiem czemu to zawdzięczać. Boję się, ale moje nerwy już nic tu nie dadzą, a mogą zaszkodzić. Trzymam kciuki za nas wszystkie, które mamy jutro monitoring :-)

Sent from my SM-J710F using Forum BabyBoom mobile app
Trzymam również. Daj znać jak będziesz po wizycie. Ja również napisze. Wizytę mam dopiero po 18:00

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

LUTY

06 – zylwia – beta hcg - powtórka
06 – cikulinka – monitoring cyklu
06 – Bubu19821 - monitoring cyklu
06 – Oska305 - monitoring cyklu

07 – anett96 - monitoring cyklu
09/10 – cikulinka - IUI
10 – angelawwa - HSG
11 - joko86 - beta hcg
15 – Emilianka6966 – test ciążowy
16 – Mikaaaaa - USG

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

Ostatnia edycja:
Dzień dobry! Trochę jestem zaniepokojona, obudziłam się z bólem brzucha jak na okres,taki tępy nieustający ból podbrzusza- a jest dopiero 5 dzień po IUI, musiałam się jakoś pozbierać bo dzisiaj już w pracy:( Czuję się jakbym miała zaraz upaść,nie wiem co się dzieję,wczoraj drapało mnie w gardle, wystraszyłam się że znowu mnie złapie infekcja jak po ostatniej IUI- 40 stopni gorączki,nie brałam żadnych leków bo się bałam,tylko apap i naturalne sposoby. Teraz kupiłam *spam* syrop i piję od wczoraj, pracuję w miejscu szczególnie narażonym na wirusy, infekcję....a teraz kto nie jest chory? Może jakoś się rozkręcę bo jak na razie to zasypiam przed kompem, a od 9 mam klientów....Zyczę powodzenia wszystkim monitorującym i betującym dzisiaj;)

Dzień dobry! Trochę jestem zaniepokojona, obudziłam się z bólem brzucha jak na okres,taki tępy nieustający ból podbrzusza- a jest dopiero 5 dzień po IUI, musiałam się jakoś pozbierać bo dzisiaj już w pracy:( Czuję się jakbym miała zaraz upaść,nie wiem co się dzieję,wczoraj drapało mnie w gardle, wystraszyłam się że znowu mnie złapie infekcja jak po ostatniej IUI- 40 stopni gorączki,nie brałam żadnych leków bo się bałam,tylko apap i naturalne sposoby. Teraz kupiłam *spam* syrop i piję od wczoraj, pracuję w miejscu szczególnie narażonym na wirusy, infekcję....a teraz kto nie jest chory? Może jakoś się rozkręcę bo jak na razie to zasypiam przed kompem, a od 9 mam klientów....Zyczę powodzenia wszystkim monitorującym i betującym dzisiaj;)
Takie bole brzucha to i ja mialam i mnie trzymaly przez jakies 5dni... Mi mowiono,ze moze to byc bol po majstrowaniu przy IUI ,moze cos tam nadruszone mialas albo jak to fajnie dzirwczyny mowia "zagniezdzanie sie kropka " :) trzymam kciuki za to drugie ! :) ja wlasnir wstalam dzis ostatni dzien wolnego od jutra do pracy ;)zaraz lece powtorzyc ta bete ale brzuszek pobolewa na @... No nic ale lece i zobaczyny co tam ;)

A kiedy wyniki bety Zylwia? Upewnić się musisz tak czy tak ,a nastawienie masz pozytywne bo stajesz przed kolejną próbą, i to jest fajne...Pewnie że wolałabym to drugie, ale dzisiaj przez ten ból nie widzę nic pozytywnego u siebie, chyba jakiś gorszy dzień mnie dopadł albo działanie progesteronu- biorę dufaston 2x1 i luteinę 2x1, także dawka piorunująca:(:o

A kiedy wyniki bety Zylwia? Upewnić się musisz tak czy tak ,a nastawienie masz pozytywne bo stajesz przed kolejną próbą, i to jest fajne...Pewnie że wolałabym to drugie, ale dzisiaj przez ten ból nie widzę nic pozytywnego u siebie, chyba jakiś gorszy dzień mnie dopadł albo działanie progesteronu- biorę dufaston 2x1 i luteinę 2x1, także dawka piorunująca:(:o
Uu to faktycznie :) no najgorsze jest to wsluchiwanie sie w swoj organizm po IUI ...ale ciesze sie,ze mam za soba !:) wyniki po 16 ..

reklama
Do góry