reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Witam w Walentynki. Ja dziś z mężem osobno spędzam bo ja od rana w pracy a M na popołudnie ;( ale żeby miał miły dzień pozostawiłam mu kilka czekoladek w kształcie serduszka np. przy łóżku, do kieszeni spodni włożyłam, w łazience na pralce, na stole w kuchni... :laugh2: Na razie znalazł 3 więc jeszcze musi 3 poszukać ;)

39f8egz2yx0jwf3r.png

Ostatnia edycja:
reklama
Wszystkiego najlepszego Angelawwa. Dziewczyny trzymajcie kciuki dziś sie mam nadzieję okaże czy serduszko bije. Wzięliśmy urlopy z M i jak wszystko będzie ok to świętujemy nasz prywatny prezent walentynkowy. Kupiłam mojemu małżowi takie malutkie skarpeteczki zapakowane jak buciki. Już nie mogę się doczekać czy się czegoś dowiemy...

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystkiego najlepszego Angelawwa. Dziewczyny trzymajcie kciuki dziś sie mam nadzieję okaże czy serduszko bije. Wzięliśmy urlopy z M i jak wszystko będzie ok to świętujemy nasz prywatny prezent walentynkowy. Kupiłam mojemu małżowi takie malutkie skarpeteczki zapakowane jak buciki. Już nie mogę się doczekać czy się czegoś dowiemy...

Kciuki zaciśnięte!!! Na pewno wszystko będzie dobrze i będziecie mogli świętować swój CUD :)

Ostatnia edycja:
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

LUTY

14 – Oska305 – IUI
14 - azjak - pierwsze USG

15 – Emilianka6966 – test ciążowy
15 - Evelevel - wizyta u lekarza
16 - Mikaaaaa - USG i wizyta ciążowa
16 – Anett96 - IUI
17 – ludek – IUI
20 – zylwia – monitoring cyklu
21 – jolancik – wizyta u lekarza
21/22 – cikulinka – beta hcg

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

cześć dziewczynki! Fakt dzisiaj walentynki, też chciałabym zorganizować jakiś miły wieczór z moim mężem, ale nie mogę się dzisiaj na niczym skupić, obiecałam sobie ze nie będę się stresować , myśleć, nakręcać,aż do dzisiaj...nie mam żadnych objawów jak na @, nawet piersi już mniej bolą...dzisiaj 13 dzień po IUI, jest całkiem inaczej, jakbym była gdzieś w połowie cyklu, boję się że @ i tak zaskoczy, najbardziej mnie przeraża jutrzejsze badania,nadzieję wyparł lęk przed rozczarowaniem...ach nie umiem sobie radzić z takimi emocjami...

Trzymam kciuki za kropka[emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

o jak pięknie, żeby wszystko przebiegło jak należy, bijące serduszko- jaki to musi być piękne:)

reklama
Do góry