reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej dziewczyny... Ale tu się dzieje... Widzę dużo nowych nicków... Witam was wszystkie!!!
Mi trochę złość na życie przeszła... W poniedziałek Przyszła @... Ja skończyłam już swoją przygodę z IUI w tamtym cyklu. Teraz tylko dozbierać "miliony monet" i icsi... Chociaż nie wiem czy zniosę je psychicznie... A co tam u was?
Niestety 1,20:( przykro ale nie czas na łzy, podchodzimy do invitro może do dwóch miesięcy sie wyrobimy ,mam już dość obietnic, cudownych rokowań itp.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Emilinka wiesz, że bardzo mi przykro... Kończysz z IUI?
Mój lokator ma już prawie 2 cm i serduszko bije ;)

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudownie!!!!!!

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
emilianka przykro mi tule cię mocno.......ważne że się nie poddajesz
ludek i jak tam już mnie skręca brak info od ciebie?.....

no coż u mnie 8 dzień po iui.......juz sie zaczynam cykac z tym testowaniem .........ale jestem dobrej myśli.....objawów chyba brak chociaż czasem w srodku mnie cos pokuwa.....ale nie chce się nakręcać.....

Dziękuję, dziewczyny, za pamięć :-) Sprawy nie wyglądają źle ;-) Na jajniku z droznym jajowodem mam dwa pecherzyki 18 i 13 czyli jeden jest całkiem niezły. Na drugim jajniku 21 i 18 ale tu nie mamy pewności że histeroskopia udroznila jajowod. Ale jestem dobrej myśli mimo wszystko! Do ciąży starczy jedna komoreczka :-) Inseminacja w piątek po południu. Niech pecherzyki jeszcze rosną. Jutro o 8mej mam zastrzyk z Ovitrelle.

Emilianka, bardzo mi przykro że się nie udało :confused2: Wiem co czujesz. Wierzę że in vitro spełni Wasze marzenie o rodzicielstwie :happy:

reklama
Do góry