reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Czyli kobitka z recepcji świadomie mnie zniechęciła, pewnie że zapytam lekarza...Juz bym chciała wizytę to kurde muszę czekać na @, a tu ani śladu ani słychu
Ja, gdy nie moge się doczekać okresu to biore bardzo ciepłą kąpiel, a potem przytulanki z mężem [emoji12] zazwyczaj pomaga [emoji1]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emilianka znając gamete, to pewnie pójdziesz krótkim protokołem z gonalem chyba że będzie długi protokół z gonapeptylem i menopurem albo nowe odkrycie i elonve dostaniesz :) gonal ok 1600 zł z refundacją , chyba że coś innego dostaniesz . Reszta leków jest tańsza :) po transferze leki ( luteina, prolutex, acard , femibion, estrofem i encorton) na ok 2 tyg będą kosztować ok 600 zl

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Leki do in vitro sa refundowane a do iui nie. Ja mialam 31 lat i tez roku sie nie leczylam. 3 razy można miec leki refundowane...nie daj sie nikomu zbyc. Ja zaplacilam 1000zl a bez refundacji placilabym 3500zl wiec warto nie odpuszczac lekarzowi
Masz racje, mi lekarz powiedział to samo. Refundacja jest tylko 3 razy i nie ma sensu jej marnowac na iui bo do in vitro duzo więcej sie tego bierze.

Dziewczynki ja po wizycie. Iui nie byloboza wcześnie. Stymulacja Lamettą opóźniła owulacje. U mnie teraz monitoring w sobote - Jolancik wpisz mnie proszę i w sobote ustalimy termin IUI.
Mam 4 pecherzyki po lamecie - zawsze mialam 1. jeden jest mały a najwiekszy miał 10 mm.

reklama
Właśnie wróciłam z monitoringu endometrium w poniedziałek miało 6,9mm dzisiaj 7,4 mm , niestety nadal brak pęcherzyka narazie jest kilka małych, lekarz stwiedził że wygląda na to że coś chce sie utworzyć mam jechać w poniedziałek na kolejny monitoring. Ale nadziei już nie mam zawsze miałam owulacje 13 dnc w poniedziałek będzie 18dc myślę że nic z tego nie będzie. Jeśli w poniedziałek okaże się że nic nie urosło mam dwie opcje do wyboru kolejny cykl stymulowany lub 2 msc przerwy od IUI :( nie wiem co mam robić chyba spróbuje podejść jeszcze do IUI na cyklu stymulowanym.

Do góry