reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny u mnie od wczoraj straszny ból jajnika, z którego była owulacja. Czasami jak długo siedzę w jednej pozycji i nagle się ruszę to strasznie boli. Co najlepsze jak idę siusiu to przechodzi. Jestem dopiero 4 dni po IUI a zaczynam się martwić, że coś jest nie tak. Podobnie było przy pierwszej IUI, ale dużo później. Może przechodziłyście przez to samo?

Dziewczyny u mnie od wczoraj straszny ból jajnika, z którego była owulacja. Czasami jak długo siedzę w jednej pozycji i nagle się ruszę to strasznie boli. Co najlepsze jak idę siusiu to przechodzi. Jestem dopiero 4 dni po IUI a zaczynam się martwić, że coś jest nie tak. Podobnie było przy pierwszej IUI, ale dużo później. Może przechodziłyście przez to samo?
Też tak miałam. Raz w sumie nie wiem dlaczego, przeszło po 2 tabletkach no-spy. Teraz wiem dlaczego, mam dwie duże torbiele krwotoczne ciałka żółtego.

Cikulinka Ty 5 raz podchodzisz do iui ?? Trzymam kciuki za Was wszystkie.... musi sie Nam w końcu udać....
Tak poraz 5 mam nadzieje ze szczęśliwy. ... wiecie co mojego faceta szef tez miał iui i właśnie za 5 razem sie udalo a jaca sie chyba u mnie produkują bo czuję je strasznie

reklama
Tak poraz 5 mam nadzieje ze szczęśliwy. ... wiecie co mojego faceta szef tez miał iui i właśnie za 5 razem sie udalo a jaca sie chyba u mnie produkują bo czuję je strasznie

Musi się udać trzymam kciuki i głęboko w to wierze.... A przypomnij mi co u Was przyczyną niepowodzeń??

Do góry