Evelevel trzymam kciuki. Czy chodzisz do ab ovo ? ?
Tak dokładnie, do Piotra Olchy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Evelevel trzymam kciuki. Czy chodzisz do ab ovo ? ?
Gratuluje Kochana :-) :-) super ! Jadę tam w pon na 14.20 do prof Putowskiego. Dam znać. Orientujesz się jak tam dojechać z dworca PKS al.tysiąclecia?nie byłam sto lat w Lublinie.Tak dokładnie, do Piotra Olchy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluje Kochana :-) :-) super ! Jadę tam w pon na 14.20 do prof Putowskiego. Dam znać. Orientujesz się jak tam dojechać z dworca PKS al.tysiąclecia?nie byłam sto lat w Lublinie.
Tez bralam kiedys aromek :-)A więc...
Czekam na @ i od 2d.c zaczynam stymulację innym lekiem - Aromek. Do tego acard i inofem. Jeżeli maksymalnie w trzecim podejściu nie zaskoczy, to trzeba będzie kontrolnie powtórzyć drożność jajowodów. Fakt, że byłam już w ciąży, pozostawia nas na razie przy inseminacji.
W 10d.c monitoring.
Na pęknięcie ovitrelle (to bez zmian).
O! I jak, rosły pęchole?Tez bralam kiedys aromek :-)
Ja tez brałam aromek. Czulam sie po nim bardzo dobrze. Pecherzyki urosły ale nic poza tym . Oby pomogły , każdy jest innyTez bralam kiedys aromek :-)
Od tej ulotki można wpaść w panikę. Może mnie to zblokowalo. Bałam się ze wywołam chorobę. Miałam już raz guza piersi i teraz znów odrósł ale dużo przed lekiem. Co ciekawe po aromku juz go nie wyczuwam pod palcami. Miałam gruczolako-wlokniakaO! I jak, rosły pęchole?
Bo jak czytam ulotkę to mi słabo...to lek na raka piersi, hamujacy wytwarzanie estrogenów...
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]hej wszystkim
trzymajcie kciuki
robiłam test owulacje pojawiła się już wczoraj.....
dziś jeszcze jest...
działamy działamy....
niech w końcu wydarzy się ten cud cudów.......i zacznie się wspaniale rok