Nawet nie mów, w poniedziałek idę do lekarza [emoji2960]
I jak po wizycie u lekarza???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet nie mów, w poniedziałek idę do lekarza [emoji2960]
O jaaa. Trzeci raz mowisz? Skad bierzesz tyle sily? Ja po pierwszym razie sie totalnie zalamalam
Ja miałam 6 iui teraz in vitro
W końcu mnie można! Wyleczyłam się z bakterii wszelakich i 27 lutego mam drożność [emoji4]20.02: @Misia_91 - podglądanie jajeczek przed IUI
25.02: @Oleczka27 - monitoring przed IUI
28.02: @Artemida90 - omowienie wynikow krwi i dobranie protokolu
01.03: @nuna85 - starania naturalne do marca [emoji1320][emoji1320]
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320]
26.07: @LolaLolina - termin porodu [emoji1348][emoji1348]
10.08: @Koraliki - termin porodu! [emoji1348]
Czy kogoś dopisać do kalendarza?
Wizyta, monitoring, coś?
Niech jajeczka pieknie Wam rosna
A i siła i zapał w walce nie opuszcza[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
Ale czy ten 18 raz był udany...?Chyba Wam powiem hit...
Choc nie mam pojecia jak to mozliwe...
Poznalam osobe ktora miala 18 IUI...
Ja miałam 6 iui teraz in vitro
A kiedy u Ciebie minie 14 dni po IUI?
Jesli jeszcze nie minelo to kciuki za wysoką betę!!
Napisz cos wiecej
10 dnia po zapłodnieniu zaczyna być produkowana beta, jej poziom wtedy nie przekracza 10 więc żaden test sikany nie ma wtedy sensu... 12 dzień po to minimum na najczulsze testy przy założeniu, że w dniu iui doszło do zapłodnienia co nie zawsze jest takie pewne!14 dni minie w ten czwartek. Robilam juz test 8 dnia i 10 i oba wyszly negatywne. Niby powinno sie wszystko udac bo mam "tylko" zrosnieta szyjke macicy... Na zywca mialam przebijane zrosty do wprowadznia rurki z plemnikami. Bol przeogromny. Nie wiem dlaczego moja gin nie zaproponuje mi najpierw kolejnego usuniecia tych zrostow. No ale mialo sie udac za pierwszym razem i mialy byc blizniaki, bo 3 jajka mialam piekne... Zrobie jeszce raz test w czwartek i jade na bete, ale nie licze na cud