reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
My już po prenatalnych wszytko w porządku widzialam rączki nóżki a na stopkach nawet paluszki jak by. Zapytałam czy coś widać między nóżkami i jest siusiak. Mały większy niż z okresu i mamy termin na 12 .11 (z okresu było 17 potem z usg że na 14) .

reklama
Hej, w raz z mężem podjęliśmy decyzję, że wracamy do gry. Jak już kiedyś wspominałam miałam pierwsze IUI w listopadzie niestety nieudane, trochę załamka ale co zrobić. Teraz wracam z nową siłą, może z większym dystansem. Mam pytanie do Was- czy stosujecie może jakieś diety, może coś jest wskazane by spożywać. U nas problemem jest brak nasienia dlatego korzystamy z dawcy, ja nie mam żadnych przeciwskazań, wyniki w normie, jedynie miałam wysoki cukier (ale pewnie przez to, że uwielbiam słodkie). Teraz mam zamiar trochę lepiej przygotować swój organizm, oczyścić go i stąd moje do Was pytanie. :)
Jak wysoki cukier miałaś? Badalas insulinę? Generalnie zdrowa dieta najlepiej z niskim ig. Staraj się wszystko gotować sama od podstaw! Unikaj konserwantów.

My już po prenatalnych wszytko w porządku widzialam rączki nóżki a na stopkach nawet paluszki jak by. Zapytałam czy coś widać między nóżkami i jest siusiak. Mały większy niż z okresu i mamy termin na 12 .11 (z okresu było 17 potem z usg że na 14) .
To fajnie gratulacje ja na prenatalne mam iść w poniedziałek. Mam nadzieję że nie będzie za duży i zrobią te badania.

U mnie też bez drożności za 3 razem ( A był plan że po 3 robią drożność)

Czyli jest szansa duża ze w kolejnym cyklu będę miała inseminacje [emoji28]

Mam nadzieje ze @ szybciej nie przyjdzie bo według apki mam dostać dzień po wizycie w klinice [emoji51]

Czyli jest szansa duża ze w kolejnym cyklu będę miała inseminacje [emoji28]

Mam nadzieje ze @ szybciej nie przyjdzie bo według apki mam dostać dzień po wizycie w klinice [emoji51]
Ja miałam drożność przed iui bo od 13 lat się staramy o dzidzie. No i wyszło że mam prawy niedrorzny a lewy jajeczkuje co 3- 4 cykle. Ale się udało za 3 razem co prawda 9 miesięcy oczekiwania na pozytywną betę ale warto było czekać.

Ja miałam drożność przed iui bo od 13 lat się staramy o dzidzie. No i wyszło że mam prawy niedrorzny a lewy jajeczkuje co 3- 4 cykle. Ale się udało za 3 razem co prawda 9 miesięcy oczekiwania na pozytywną betę ale warto było czekać.

13 lat [emoji51] cholernie długo! Gratulacje ze w końcu się udało!!

reklama
Do góry