Joanulka
Fanka BB :)
Zatestowałam już skororo świt prawie 12 dni po iui... i biel Test jakis z rossmanna o czulosci powyzej 10 (cokolwiek to znaczy), więc chyba lipa Wczoraj wieczorem już jakieś delikatne brudzenie, więcJeszcze powtórzę w pn rano dla pewności i odstawię luteinę jeśli wcześniej @ się nie rozkręci (zawsze pomimo luteiny się rozkręcała)
Dopóki @ nie ma jest szansa, ale skoro jesteś pewna co do owulacji to chyba już by testy wychodziły. Próbowaliście naturalnie tez?
Jeszcze powtórzę w pn rano dla pewności i odstawię luteinę jeśli wcześniej @ się nie rozkręci (zawsze pomimo luteiny się rozkręcała)
No i na usg faktycznie pęcherzyki miały już nieregularny kształt... więc gin sugerowała że by próbowała, no więc spróbowałam... skoro już wczesniej 1300zeta poszlo na wizyty i stymulacje... Ale tylko utwierdzilam się w braku zaufania do gina, który nieraz zastępuje moją ginkę, bo ona zaczynając moją stymulację w tym cyklu kazala brac bemfolę co 2gi dzien a w kolejnym tyg stymulacji gdy byl on, to kazal juz zastrzyki robic codziennie... po co tak poganial, żeby w pt stwierdzic ze pęcherzyki mają 17 i 19 mm... w sb na zabieg bylo za wczesnie a nd klinika nieczynna
Nik nie testuje? Nikomu iui się nie zbliża? Ja się zastanawiam czy jutro siknąć (iui byla w poniedzialek rano 12.08) czy czekac do niedzieli, bo mam wrażenie że @ już chętnie by przyszła tylko luteina ją wstrzymuje