reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Wiesz, najgorsze jest to że jak miałam robione USG po inseminacji to lekarz powiedział że moment idealny bo akurat pęcherzyk pękał.... I mimo to się nie udało. Wiem że to dopiero pierwsza ale po ciężko mi teraz nastawić się pozytywnie. Nie wiem co nie zagralo. Muszę porozmawiać z lekarzem
Może po prostu nie zaskoczyło, nie katuj się, że to Twoja wina myszko... 😘 na naturę niestety nie mamy już wpływu

No właśnie, chociaż Ty powiedz że się udało 👍😃
Cześć Dziewczyny! Po wczorajszych wpisach jakoś nie miałam odwagi nic tutaj pisać... 😏😥 u mnie beta pozytywna. Jestem właśnie w drodze do lekarza, bo z racji wcześniejszego poronieniu chciałbym ustalić co dalej.. jakoś zle mi z tym, ze to pisze. Wiem dokładnie jak sie czujecie... ściskam mocno! 🌷

Cześć Dziewczyny! Po wczorajszych wpisach jakoś nie miałam odwagi nic tutaj pisać... 😏😥 u mnie beta pozytywna. Jestem właśnie w drodze do lekarza, bo z racji wcześniejszego poronieniu chciałbym ustalić co dalej.. jakoś zle mi z tym, ze to pisze. Wiem dokładnie jak sie czujecie... ściskam mocno! 🌷
No i super 👍😀🤗 gratulacje 🎉 oby tym razem wszystko się dobrze skończyło. Kochana trzeba było pisać od razu wczoraj, my właśnie potrzebujemy teraz dobrych wiadomości 👍😃 jesteśmy tu razem na dobre i na złe. Ja czekam na miesiączkę i zaczynam drugie podejście 🙄

A kiedy miesiączka? Moze nie warto jeszcze przekreślać tego cyklu? Ja przecież kilka dni temu Wam tu biadolilam, ze nic z tego i ze betę odpuszczam 🙊 losem czasem lubi płatać figle! ✊🏻🙂

Gratulacje kochana 🙂

reklama
Ale super 🥰 gratulacje 🥳 teraz już będzie dobrze!! 😁

Do góry