Ja też widzę! Piękna kreska! Trzymam kciuki za bete, dużo dużo zdrówkaNie wytrzymałam i zrobiłam test, test o słabej czułości 20 mlu(tylko taki miałam) ale ja coś tam widzę i dalej czekam na poniedziałkową betę.
Miłego dnia dziewczyny![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też widzę! Piękna kreska! Trzymam kciuki za bete, dużo dużo zdrówkaNie wytrzymałam i zrobiłam test, test o słabej czułości 20 mlu(tylko taki miałam) ale ja coś tam widzę i dalej czekam na poniedziałkową betę.
Nawet nie coś tamNie wytrzymałam i zrobiłam test, test o słabej czułości 20 mlu(tylko taki miałam) ale ja coś tam widzę i dalej czekam na poniedziałkową betę.
Jest jestNie wytrzymałam i zrobiłam test, test o słabej czułości 20 mlu(tylko taki miałam) ale ja coś tam widzę i dalej czekam na poniedziałkową betę.
Nie byle jaka kreskaNie wytrzymałam i zrobiłam test, test o słabej czułości 20 mlu(tylko taki miałam) ale ja coś tam widzę i dalej czekam na poniedziałkową betę.
SuperNie wytrzymałam i zrobiłam test, test o słabej czułości 20 mlu(tylko taki miałam) ale ja coś tam widzę i dalej czekam na poniedziałkową betę.
nie, nie robiłam wcześniej testów.Nawet nie coś tam![]()
Piękna kreseczka!A robiłaś test po ovirelle, żeby sprawdzić jak wygląda sytuacja?
U mnie 6 dni po ovitrelle była biel wizira
To bardzo dobry znak.nie, nie robiłam wcześniej testów.
Dziś jest 11 dzień od zastrzyku i miałam tylko pół dawki. A przy wcześniejszej inseminacji już po 10 dniach nie było u mnie śladu po Ovitrelle a brałam całą dawkę.
Nie wytrzymałam i zrobiłam test, test o słabej czułości 20 mlu(tylko taki miałam) ale ja coś tam widzę i dalej czekam na poniedziałkową betę.
Miłego dnia dziewczyny [emoji3]
Nie wytrzymałam i zrobiłam test, test o słabej czułości 20 mlu(tylko taki miałam) ale ja coś tam widzę i dalej czekam na poniedziałkową betę.
Miłego dnia dziewczyny [emoji3]