MamaZblizną
Fanka BB :)
Dopytaj Klaudii, tego akurat nie wiemA co to za klinika?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopytaj Klaudii, tego akurat nie wiemA co to za klinika?
Kurde, nie tu kliknelamDopytaj Klaudii, tego akurat nie wiem![]()
Jaka to klinika?No ja też już nie wiem lekarz zrobił mi mętlik w głowie... no nic
W tym miesiącu podchodzimy do 2 IUI i zobaczymy
Tak się zastanawiam czy nie wybrać się do innego lekarza
Wszystko wydaje się okByłam stymulowana clostilbegyt miałam dosyć dużą dawkę, udało się wychodowac 3 piękne pęcherzyki 22mm każdy a na pęknięcie miałam pregnyl potem dostałam w tabletkach estradiol i progesteron i kazał przyjść za 3 tygodnie
Cześć czy któraś z was co przechodziła inseminacje brała leki na podtrzymanie dłużej niż do czasu miesiączki
Dziś byłam na wizycie a to byl mój 4 dzień cyklu lekarz mi powiedział że to nie okres bo endometrium mam 11 mm ale leków już nie biorę od soboty.
Ale dziwna historia, ja też brałam dupka do bety i jak była negatywna to odstawiałam...To nie Twoja wina absolutnie, lekarz jakiś dziwny, może coś mu się popierdzieliło. Ja bym pomyślała nad innym i głowa do góryNo ja też już nie wiem lekarz zrobił mi mętlik w głowie... no nic
W tym miesiącu podchodzimy do 2 IUI i zobaczymy
Tak się zastanawiam czy nie wybrać się do innego lekarza
No ja też chyba bym musiała nad zmianą lekarzaAle dziwna historia, ja też brałam dupka do bety i jak była negatywna to odstawiałam...To nie Twoja wina absolutnie, lekarz jakiś dziwny, może coś mu się popierdzieliło. Ja bym pomyślała nad innym i głowa do góry![]()
Oczywiście miało być myślała a nie musiałaNo ja też chyba bym musiała nad zmianą lekarza![]()