G
gość2502
Gość
Kurde dziwne to wszyskto powiem szczerze bo raz gadają co innegoa raz tak... na forum dziewczyna za 3 razem zaszła i zrobila wtedy tak jak mowil lekarz - poprawilaCoś takiego mam napisane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde dziwne to wszyskto powiem szczerze bo raz gadają co innegoa raz tak... na forum dziewczyna za 3 razem zaszła i zrobila wtedy tak jak mowil lekarz - poprawilaCoś takiego mam napisane
Zrobię tak jak powie mi lekarzKurde dziwne to wszyskto powiem szczerze bo raz gadają co innegoa raz tak... na forum dziewczyna za 3 razem zaszła i zrobila wtedy tak jak mowil lekarz - poprawila![]()
U nas nie ma co poprawiać bo nasienie dawcyKurde dziwne to wszyskto powiem szczerze bo raz gadają co innegoa raz tak... na forum dziewczyna za 3 razem zaszła i zrobila wtedy tak jak mowil lekarz - poprawila![]()
Hahah nie no wiadomo zawsze slucha sie lekarzaz ja to wcale nie znam sie bo jestem przed, pisze tylko co czytałam ale racja jak nasienie dawcy to co tu poprawiaćU nas nie ma co poprawiać bo nasienie dawcyale jak macicy ma to pomóc to z łóżka nie wyjdę przez 3 dni
![]()
Ja wlasnie obawiałam sie o tr skurcze macicy podczas seksu / orgazmu ale w takim razie nie ograniczamy siePoczytalam o Waszych wątpliwościach dotyczących seksu po iui. Mnie lekarz nie zabraniał;-) nawet dobrze poprawić żeby trochę macice pobudzić. Lekkie skurcze mogą pomoc plemnikom. A na zaparcia zawsze pomaga mi szklaneczka soku z ogórków. Efekt natychmiastowy![]()
My z mężem juz dzis świętujemy. Jutro czesc 2![]()
Tak sprawdzenie czy pecherzyki pękły, u mnie usg przed - pęcherzyk tuż przed owu, a w środę potwierdzone 3 cialka i od czwartku dupekKochane a Wy macie kontrolę po inseminacji ? Czy nie w każdych klinikach są kontrolę ?
Nie wiem ile w tym prawdy ale podobno seksik po zwieksza szanse... trzymam kciuki!!!Ja wlasnie obawiałam sie o tr skurcze macicy podczas seksu / orgazmu ale w takim razie nie ograniczamy sie![]()
Ja nie mam takich zaleceń od lekarza prowadzącego. Mam tylko USG przed samą inseminacja żeby sprawdzić jak sytuacja wygląda.Kochane a Wy macie kontrolę po inseminacji ? Czy nie w każdych klinikach są kontrolę ?