CudownieU mnie konsultacja telefoniczna z lekarzem o 17, ale już byłam na USG i widziałam mój maleńki cud. Położna potwierdziła, że pęcherzyk ciążowy pięknie rośnie i wygląda bardzo dobrze. Beta dziś 3758. Dziękuję za wszystkie kciuki i walczymy dalej![]()
reklama
Pięknie endometriumDziękuję Kochane wszystkim za kciukiJa już wracam do domu po inseminacji , pęcherzyk jeszcze nie był pęknięty lekarz stwierdził podczas USG, że jest w trakcie pęknięcia. Endometrium 11,6. Liczba podanych plemników 8,6 mln. No i teraz czekamy
Trzymam kciuki za Was dziewczyny
![]()
Oby za 2-3 tyg się też dużo działo i same pozytywne testy!!Ale dziś się dużo dziejetrzymam za wszystkie kciuki
![]()
Kropka3333
Fanka BB :)
Be_More_Happy
Trzymam kciuki, powodzeniaMoja [emoji300]pięknie się rozmroziła na 14.50 jadę na transfer![]()
Karola z nadzieją
Ooo taaaakOby za 2-3 tyg się też dużo działo i same pozytywne testy!!![]()
matyldaewa
U nas po pierwszej inseminacji, teraz szykujemy się do drugiej
Oby się tym razem udało. Mamy plan na 4 inseminacje, a później in vitro. Czytałam gdzieś, że po 4 inseminacji szanse na to, że się uda maleją i jednak lepiej zacząć przygotowania do in vitro.
Be_More_Happy
Nie właśnie nie mam...żadnych tabletek po inseminacji też nie dostałam przepisanych, teraz pozostaje czekaćPięknie endometriumU mnie było 9mm mam nadzieje ze nie za mało.. masz kontrole za dwa dni czy popękały?
reklama
Be_More_Happy
PowodzeniaSłuchajcie u nas Wszytskie badania super od jutra lametta i w następnym tygodniu moje pierwsze IUI![]()
Podziel się: