Przykro miU mnie lipa. Przyszła @.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro miU mnie lipa. Przyszła @.
Ja bym zrobiła w pt /lub sobotę i zaopatrzyła w sikańce. Jakby beta w pt nie wyszła a @ by nie było to w pon bym zrobiła czuły sikaniec i wtedy ew na betę we wtorek po świętach.Hej dziewczyny, 20tego miałam drugą IUI. Po tym zabiegu trochę się wyciszyłam. Więcej czasu poświęciłam rodzinie (póki jeszcze można bylo) Starałam się o tym nie myśleć ale oczywiście im krócej do testu tym bardziej rozmyślam. Ale do rzeczy, piszę z prośbą o poradę bo jesteście niezastapione
dzień przed zabiegiem dostałam zastrzyk na owu, w dniu zabiegu pęcherzyk nie był jeszcze pęknięty. Gin powiedział że betę mam robić w pon 05.04. A ja zapomniałam że są święta. Od wtorku do czwartku będę miała zastąpić kolezanke w pracy i nie mam możliwości urwać się z pracy na betę
dodatkowo ten 05.04 to będzie już 16 dzień od zabiegu. Nie wiem czy gin się nie pomylił w obliczeniach czy sugerował się nie pękniętym pecherzykiem
myślicie ze mogę zrobić betę za tyd. w sobotę? A raczej w piątek bo nie wiem czy w sobotę pracują laboratoria
piątek za tydzień to będzie 13 dzień od zabiegu. Wiadomo że bardzo bym chciała wiedzieć na święta
![]()
Bardzo mi przykro ale cycki do góryU mnie lipa. Przyszła @.
Jejku i znowu święta w niepewnosciJa bym zrobiła w pt /lub sobotę i zaopatrzyła w sikańce. Jakby beta w pt nie wyszła a @ by nie było to w pon bym zrobiła czuły sikaniec i wtedy ew na betę we wtorek po świętach.
U mnie lipa. Przyszła @.
Hej dziewczyny, 20tego miałam drugą IUI. Po tym zabiegu trochę się wyciszyłam. Więcej czasu poświęciłam rodzinie (póki jeszcze można bylo[emoji17]) Starałam się o tym nie myśleć ale oczywiście im krócej do testu tym bardziej rozmyślam. Ale do rzeczy, piszę z prośbą o poradę bo jesteście niezastapione[emoji847] dzień przed zabiegiem dostałam zastrzyk na owu, w dniu zabiegu pęcherzyk nie był jeszcze pęknięty. Gin powiedział że betę mam robić w pon 05.04. A ja zapomniałam że są święta. Od wtorku do czwartku będę miała zastąpić kolezanke w pracy i nie mam możliwości urwać się z pracy na betę[emoji53] dodatkowo ten 05.04 to będzie już 16 dzień od zabiegu. Nie wiem czy gin się nie pomylił w obliczeniach czy sugerował się nie pękniętym pecherzykiem[emoji848] myślicie ze mogę zrobić betę za tyd. w sobotę? A raczej w piątek bo nie wiem czy w sobotę pracują laboratoria[emoji848] piątek za tydzień to będzie 13 dzień od zabiegu. Wiadomo że bardzo bym chciała wiedzieć na święta[emoji847]
Jeśli owulacja miała miejsce dzień po zabiegu a licząc że zagnieżdżenie trwa nawet do 12 dni to nawet jeśli będziesz w ciąży to beta może być jeszcze niziutka. Ja bym zrobiła w piątek bete bo zawsze jest szansa że zagnieżdżenie było szybciej i może być tak że wynik będzie już ładny, ale w razie czego bym kupiła jeszcze test i zrobiła go w dzień@. Wiem że chciałabyś już szybko wiedzieć ale niestety nie da się pewnych procesów przyspieszyćJejku i znowu święta w niepewnoscipo ciuchy czekalam aż napiszecie ze jak zrobię betę w piątek to już będzie pewne czy tak czy nie
a mówili ci ile jest teraz? Konkretne wartości?hej dziewczyny dzis dzwonilam o drugi wynik testu hcg i idzie w gore ale nie wystarxzajaco duzo powiedziala mi przez tel ze nie moze mi zagwarantowac ze bedzie dobrze w poniedzialek mam przyjsc trzeci raz na badanie krwi. Czy ktoras miala tak ze roslo hcg wolno zbyt wolno ale bylo dobrze ? Az podlamalam sie
najpierw mialam 11 a teraz o ile dobrze zapamietalam 22a mówili ci ile jest teraz? Konkretne wartości?