reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Przykro mi z powodu nieudanego in vitro. Współczuję Ci.
Bo życie to wielka niesprawiedliwosc.

Ostatnia edycja:
A robiłaś badania na trombofilię?
Naczytałam się na forum i działam na własna rękę. Rozmawiałam z ginekologiem, zasugerował, ze to może być to, mogę czekać na skierowania od hematologa, ale jutro robię prywatnie.

Załączniki

• 53736154-9928-4C9E-8BC9-70B8F2FAFE40.jpeg
    53736154-9928-4C9E-8BC9-70B8F2FAFE40.jpeg
    54,3 KB · Wyświetleń: 60
I te (cześć się powtarza)

Załączniki

• 294802CA-8A13-4370-8349-4EFB7A2A4929.jpeg
    294802CA-8A13-4370-8349-4EFB7A2A4929.jpeg
    103,6 KB · Wyświetleń: 57
  • 088AE5FA-2510-4BAE-B189-88EC47DFBFC5.jpeg
    088AE5FA-2510-4BAE-B189-88EC47DFBFC5.jpeg
    103,6 KB · Wyświetleń: 53
Też tak mam. Często skrzepy i siniaki a jak mam ranę to krew odrazu zastyga. Miałam podejrzenie trombofilii ale z innego powodu neurologicznego i badanie miałam i nie mam trombofilii podobno to kolojny mój '' urok"😓
Obym ja nie miała. Chce zbadać się od a do z. Po pierwszym poronieniu nie będę czekać do ewentualnych kolejnych tylko badam tak by jeśli coś wyjdzie działać farmakologicznie. Przez przypadek znalazłam takie choroby jak antyfosfolipidowy zespół i trombofilie. Mój mąż dziś trochę złapał się za glowe jak mu wymówiłam te nazwy. Jeśli wyjdą dobre wyniki miło się zaskoczę, a jeśli coś wykaże to będę szukać ratunku.

Czytając Wasze komentarze widzę, ze jest nadzieja. Mam 30lat od pol roku się staramy. Wczesniej nie było jakby możliwości/ mąż zachorował na raka

reklama
Braciszek fajny i dobrze mówi, jakby nie chodził w sutannie/habicie a ja bym nie miała męża to bym z nim na kawę poszła ;) ja zamierzam za to zrobić to Link do: Oczyszczanie jajem - metoda szeptuchy (2 sposób) można się śmiać, można być sceptycznym ale religia i prastare wierzenia są tak ze sobą powiązane że jeśli próbuje się modlitw czy wizualizacji to można też tego :) a jajko jest mega ważnym symbolem zwłaszcza życia. Gdzieś tu też ktoś pisał o zachwianym biopolu i wizycie u radiestety i że potem była ciąża. Miłego dnia dziewczyny i samych pozytywnych myśli :) „Czucie i wiara silniej mówi do mnie niż mędrca szkiełko i oko” jakby to Adam Mickiewicz rzekł :)
A to ciekawe nie słyszałam ale kto wie może spróbuje 😉 tak to ja pisałam o biopolu. Teraz przed 3 iui też byłam u radiesta. I czekam w nerwach jeszcze tydzień.... Ciekawe czy teraz się udało. Bo miałam przestawiony begun....

Do góry