Qruszon
Fanka BB :)
Na biorę Vigantol w kroplach- dawka 4tysDziękuję a znasz jakieś konkretne leki , które działają dobrze ?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na biorę Vigantol w kroplach- dawka 4tysDziękuję a znasz jakieś konkretne leki , które działają dobrze ?![]()
Vigantolette krople i w Twoim przypadku minimum 5tys jednostek tj. 10 kropelDziękuję a znasz jakieś konkretne leki , które działają dobrze ?![]()
A robiłaś badania na trombofilię?Tak mam takie wgłębienie, niebieskie żyłki pełno ich. Naczyniaki na twarzy i łydkach właśnie...
Nie jutro będę robić cały pakiet. Jestem po pierwszym poronieniu (luty) ciaza była do 9tc.A robiłaś badania na trombofilię?
Naczytałam się na forum i działam na własna rękę. Rozmawiałam z ginekologiem, zasugerował, ze to może być to, mogę czekać na skierowania od hematologa, ale jutro robię prywatnie.A robiłaś badania na trombofilię?
Też tak mam. Często skrzepy i siniaki a jak mam ranę to krew odrazu zastyga. Miałam podejrzenie trombofilii ale z innego powodu neurologicznego i badanie miałam i nie mam trombofilii podobno to kolojny mój '' urok"Tez mam skrzepy często, siniaki robią się od razu jak tylko się dotknę o coś
Obym ja nie miała. Chce zbadać się od a do z. Po pierwszym poronieniu nie będę czekać do ewentualnych kolejnych tylko badam tak by jeśli coś wyjdzie działać farmakologicznie. Przez przypadek znalazłam takie choroby jak antyfosfolipidowy zespół i trombofilie. Mój mąż dziś trochę złapał się za glowe jak mu wymówiłam te nazwy. Jeśli wyjdą dobre wyniki miło się zaskoczę, a jeśli coś wykaże to będę szukać ratunku.Też tak mam. Często skrzepy i siniaki a jak mam ranę to krew odrazu zastyga. Miałam podejrzenie trombofilii ale z innego powodu neurologicznego i badanie miałam i nie mam trombofilii podobno to kolojny mój '' urok"![]()
A to ciekawe nie słyszałam ale kto wie może spróbujeBraciszek fajny i dobrze mówi, jakby nie chodził w sutannie/habicie a ja bym nie miała męża to bym z nim na kawę poszłaja zamierzam za to zrobić to Link do: Oczyszczanie jajem - metoda szeptuchy (2 sposób) można się śmiać, można być sceptycznym ale religia i prastare wierzenia są tak ze sobą powiązane że jeśli próbuje się modlitw czy wizualizacji to można też tego
a jajko jest mega ważnym symbolem zwłaszcza życia. Gdzieś tu też ktoś pisał o zachwianym biopolu i wizycie u radiestety i że potem była ciąża. Miłego dnia dziewczyny i samych pozytywnych myśli
„Czucie i wiara silniej mówi do mnie niż mędrca szkiełko i oko” jakby to Adam Mickiewicz rzekł
![]()