eij
Fanka BB :)
SzczęściaraU mnie cc![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SzczęściaraU mnie cc![]()
Czwarta. 1 i 4 zakończyła się biochemicznaPrzykro miktóra to iui już była? Ja chyba bym postawiła na diagnostykę, sama też podjęłam taką decyzję a byłam już blisko on vitro.
Daj sobie kilka dni, odetchnij i podejmij na spokojnie decyzję :* będzie dobrze, zobaczysz że w końcu się udaCzwarta. 1 i 4 zakończyła się biochemiczna
Pierwszy zastrzyk jest najgorszy, z kolejnym jest już lepiejDzięki Kochana. Właśnie niedługo wychodzę. Jutro monitoring i usg piersi i teoretycznie mam komplet. Odbiorę też ten histopat. Owu wg Flo w śr więc w nd-pon mogę robić transfer jak będzie ok. Jakoś mam wrażenie że wszystko tak trochę na wariackich papierach ale chyba w sumie bardziej gotowa nie będę, badań też już mi chyba nie wymyślą innych, jedyna rzecz to ten polip no i zastrzyki z heparyny mnie przerażają...
Oo nieeeeTak, ale niestety to była tylko formalność. Poczułam w weekend ból i zaczęłam plamić. Dzis już się rozkręciło. Beta spadła do 13... drugi raz biochemicznasmutno, lekarz mówi żeby bez diagnostyki startować z invitro i nie wiem co robić
![]()
Daj sobie kilka dni, odetchnij i podejmij na spokojnie decyzję :* będzie dobrze, zobaczysz że w końcu się uda
Dziękuje Wam bardzo :* wierze ze w końcu się uda!Oo nieeeebardzo mi przykro . Trzymaj się Kochana . Ja myślę , żeby też zrobiłabym jakieś badania tylko to pewnie już lekarz musiałby Ciebie pokierować co mogłabyś zrobić..Tulę mocno ,jestem z Tobą i trzymam kciuki n, dużo siły
![]()
Badałabym na wszelkie sposoby przed ivf. Mój przykład mówi sam za siebie. Za dużo nerwów czasu pieniędzy i energii żeby sobie podejść od tak. Dziwię się lekarzowi. Przecież do zapłodnienia dochodzi tyle że ciąża się nie utrzymuje, może być wada zarodka lub przeciwciała... Nie wiem co badałas do tej pory...Tak, ale niestety to była tylko formalność. Poczułam w weekend ból i zaczęłam plamić. Dzis już się rozkręciło. Beta spadła do 13... drugi raz biochemicznasmutno, lekarz mówi żeby bez diagnostyki startować z invitro i nie wiem co robić
![]()
Ehh no i on mi to właśnie tak tłumaczy ze dopiero embriolog będzie mógł stwierdzić czy to nie jest jakaś wada po stronie pęcherzyków. Mam póki co tylko diagnozę wrogi śluz i oprócz tego nic bo niewiele robiłam. No nic, umawiam się na wizytę i będę z nim rozmawiać co dalejBadałabym na wszelkie sposoby przed ivf. Mój przykład mówi sam za siebie. Za dużo nerwów czasu pieniędzy i energii żeby sobie podejść od tak. Dziwię się lekarzowi. Przecież do zapłodnienia dochodzi tyle że ciąża się nie utrzymuje, może być wada zarodka lub przeciwciała... Nie wiem co badałas do tej pory...
Oczywiście, że się uda Kochana nie ma innej opcji masz siłę i wiarę i chęci do dalszego działania z takim zapałem na pewno się udaDziękuje Wam bardzo :* wierze ze w końcu się uda!
Nie nie słyszałamNo ale nadal poródludzie brzydko na to mówią wydobyciny pewnie o tym słyszałaś ale ja uważam , że jest to też poród
![]()