reklama
Hej. U mnie okazało sie, ze delikatnie odkleiła się kosmowka i to spowodowało krwawienie a w efekcie powstał krwiak i ciaza bardzo zagrożona. Teraz mam lezec plackiem i za tydzień w środę wizyta.
Trzymam za nas kciuki [emoji3]
Czasem nie wiadomo skąd się bierze krwawienie. U mnie też lekarz nie znalazł przyczyny powiedział że czasem się tak zdarza albo przyczyną może być acard który biorę bo rozżedza krew ale to też była tylko hipoteza. Cieszę się że z malenstwem wszystko dobrze. Dbaj o siebie.
Ja mam jutro wizytę także ja się jutro dowiem czy wszystko z dzieckiem w porządku.
Cudownie Kochana! Gratuluje z całego serducha tak wspaniałych wieści. Idealnie, oby zdrowiutkie do samego końca [emoji8]
Dziewczyny, wracamy z badań połówkowych. Wszystko dobrze, synek i córcia na pokładzie [emoji3059] synek 485 g, córcia 514 g. Termin porodu 16 kwietnia [emoji2]
Elizabeth84
Fanka BB :)
GratulujęDziewczyny, wracamy z badań połówkowych. Wszystko dobrze, synek i córcia na pokładziesynek 485 g, córcia 514 g. Termin porodu 16 kwietnia
![]()

Elizabeth84
Trzymam kciuki oby wszystko było dobrzeHej. U mnie okazało sie, ze delikatnie odkleiła się kosmowka i to spowodowało krwawienie a w efekcie powstał krwiak i ciaza bardzo zagrożona. Teraz mam lezec plackiem i za tydzień w środę wizyta.

Be_More_Happy
Ale pięknie będzie parkaDziewczyny, wracamy z badań połówkowych. Wszystko dobrze, synek i córcia na pokładziesynek 485 g, córcia 514 g. Termin porodu 16 kwietnia
![]()

Be_More_Happy
To leż, leż KochanaHej. U mnie okazało sie, ze delikatnie odkleiła się kosmowka i to spowodowało krwawienie a w efekcie powstał krwiak i ciaza bardzo zagrożona. Teraz mam lezec plackiem i za tydzień w środę wizyta.

Ja też [emoji8][emoji8][emoji8]
To leż, leż Kochana [emoji8] Będzie dobrze, trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
Evelyn1919
Parka! IdealnieDziewczyny, wracamy z badań połówkowych. Wszystko dobrze, synek i córcia na pokładziesynek 485 g, córcia 514 g. Termin porodu 16 kwietnia
![]()

reklama
Ale pięknieDziewczyny, wracamy z badań połówkowych. Wszystko dobrze, synek i córcia na pokładziesynek 485 g, córcia 514 g. Termin porodu 16 kwietnia
![]()

Podziel się: