Powodzenia przy in vitro! Ja też mam taki plan awaryjny. U mnie jeszcze jedna próba iui, jeśli się nie uda to przerzucam się na ivf, ale wtedy będziemy się starać o to dofinansowanie z invicta. Niemniej, na ten moment łudzę się jeszcze na udaną inseminację
reklama
KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!”

Trzymamy kciuki:
31.01. @OnaGośka - USG połówkowe

31.01. @Hankaa - USG połówkowe

02.02. @hername - wizyta kontrolna, USG

03.02. @Fok123 - wizyta, USG

03.02. @eij - wizyta, USG

23.02. @Evelyn1919 -
TERMIN PORODU

20.04. @eij -
TERMIN PORODU 

10.06. @OnaGośka -
TERMIN PORODU 

23.06. @Hankaa -
TERMIN PORODU 

05.08. @hername -
TERMIN PORODU

Gratulujemy:
2021 r.
30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama
córeczka Maja 

08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama
córeczka Gaja 

30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama
synuś Szczepan 

26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama
córeczka Alicja 

15.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama

córeczka i synuś 

16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama
synuś Jeremi 

„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. Na Ciebie."

—————————————————————
Kogo dopisać ? Piszcie
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!”

Trzymamy kciuki:
31.01. @OnaGośka - USG połówkowe

31.01. @Hankaa - USG połówkowe

02.02. @hername - wizyta kontrolna, USG

03.02. @Fok123 - wizyta, USG

03.02. @eij - wizyta, USG

23.02. @Evelyn1919 -

20.04. @eij -

10.06. @OnaGośka -

23.06. @Hankaa -

05.08. @hername -

Gratulujemy:
2021 r.
30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama

08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama

30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama

26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama

15.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama

16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama

„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. Na Ciebie."

—————————————————————
Kogo dopisać ? Piszcie

Marsik97
Aktywna w BB
Tez mam taki o
moze sie uda doczekać do piatku, a jak nie to bedzie następny cykl chociaż w naszym przypadku to kazdy cykl jest ważny
ja mialam kilka takich sytuacji ze szlam na monitoring w 12 dniu cyklu a tu sie okazuje ze juz w owulacji
i jak to moj lekarz mowi "jajniki żyją swoim życiem"
wiec glowa do gory i trzymam kciuki 
Powodzenia przy in vitro! Ja też mam taki plan awaryjny. U mnie jeszcze jedna próba iui, jeśli się nie uda to przerzucam się na ivf, ale wtedy będziemy się starać o to dofinansowanie z invicta. Niemniej, na ten moment łudzę się jeszcze na udaną inseminacj
Przede wszystkim postaraj sie nie stresowaćDziewczyny, to znowu ja. Nie mogę iść jutro na kontrolę do lekarza, bo w pracy załatwili mnie ze zdalną i nie mam jak się wyrwać. Jak już wcześniej pisałam, w piatek o 14 mam inseminacje - 14 dzień cyklu. Godzinę temu zrobiłam test owulacyjny i dużo nie brakuje już żeby był pozytywny (zdjęcie - na samym dole). I teraz się znowu zastanawiam czy to nie będzie za późno w piątek..wiem, że to wróżenie z fusów.. W czwartek o 5 rano mam zrobić zastrzyk na pęknięcie. Ja jestem już w takiej panice, że zaraz nic z tego nie będzieCo myślicie?Zobacz załącznik 1362115

Marsik97
Aktywna w BB
To trzymam kciuki zeby sie udaloPowodzenia przy in vitro! Ja też mam taki plan awaryjny. U mnie jeszcze jedna próba iui, jeśli się nie uda to przerzucam się na ivf, ale wtedy będziemy się starać o to dofinansowanie z invicta. Niemniej, na ten moment łudzę się jeszcze na udaną inseminację

DziękujęTez mam taki o
Przede wszystkim postaraj sie nie stresowaćmoze sie uda doczekać do piatku, a jak nie to bedzie następny cykl chociaż w naszym przypadku to kazdy cykl jest ważny
ja mialam kilka takich sytuacji ze szlam na monitoring w 12 dniu cyklu a tu sie okazuje ze juz w owulacji
i jak to moj lekarz mowi "jajniki żyją swoim życiem"
wiec glowa do gory i trzymam kciuki
![]()

Evelyn1919
Fanka BB :)
Przy takim AMH to super wynik. Ja też miałam 7 jajeczek, przy AMH 2.67.Ja dziś po wizycie i mam 7 pęcherzyków, chyba trochę słabo, ale AMH też szału nie robi, więc chyba dobre i to:-)
jasti999
Zaciekawiona BB
Ja miałam inseminację w Zdrówku i to wyglądało tak :3-5 dzień cyklu leki potem po 3 dniach Ovitrelle i następnego dnia inseminacja i moje pęcherzyki nie były pęknięte. Następną inseminację miałam jeszcze dzień później, więc wydaje mi się , że lekarz wie co robi i to pewnie zależy od rozmiaru Twoich pęcherzyków. Dodam, że moje cykle są krótkie nawet 25-27 dniowe.Dziewczyny, to znowu ja. Nie mogę iść jutro na kontrolę do lekarza, bo w pracy załatwili mnie ze zdalną i nie mam jak się wyrwać. Jak już wcześniej pisałam, w piatek o 14 mam inseminacje - 14 dzień cyklu. Godzinę temu zrobiłam test owulacyjny i dużo nie brakuje już żeby był pozytywny (zdjęcie - na samym dole). I teraz się znowu zastanawiam czy to nie będzie za późno w piątek..wiem, że to wróżenie z fusów.. W czwartek o 5 rano mam zrobić zastrzyk na pęknięcie. Ja jestem już w takiej panice, że zaraz nic z tego nie będzieCo myślicie?Zobacz załącznik 1362115
jasti999
Zaciekawiona BB
To faktycznie lepiej zajrzeć i sprawdzić co się dzieje. A to też w znieczuleniu ogólnym? Ile to trzeba się wycierpieć, ale myślę, że jak pojawią się już na świecie te nasze Małe Skarby to cały ten ból odejdzie w zapomnienie i tego nam wszystkim życzęWiesz co mam skierowanie na histeroskopie (w sumie na razie na konsultacje) bo byc moze po poronieniu i zabiegu łyżeczkowania mogly mi sie zrobic zrosty w macicy badz tez moge miec jakis stan zapalny bo zdazylo mi sie dwa razy na monitoringu przed inseminacja ze mimo stymulacji endometrium mi nie roslo w 8 dniu cyklu mialam 3 mm i niee obeszlo sie bez lekow a przed poronieniem w ogole nie mialam takich problemow..

Marsik97
Aktywna w BB
Tak w
jestem dobrej myśli i jak trzeba to trzeba
dziekuje 
Tak, w znieczuleniuTo faktycznie lepiej zajrzeć i sprawdzić co się dzieje. A to też w znieczuleniu ogólnym? Ile to trzeba się wycierpieć, ale myślę, że jak pojawią się już na świecie te nasze Małe Skarby to cały ten ból odejdzie w zapomnienie i tego nam wszystkim życzę![]()

reklama
Podziel się: