reklama
Tak ale nie 3 dawka.Byliście szczepieni ?
Zazwyczaj przebieg jest łagodny. Gorzej gdybyście się nie zaszczepili.Tak ale nie 3 dawka.
Może odizolowanie męża to byłby dobry pomysł.
eij
Fanka BB :)
W mojej ocenie ważne żeby nie wystąpiła wysoka gorączka, jeśli będzie stan podgorączkowy od razu zbijać. Po szczepieniu Covid powinien mieć raczej łagodny przebieg. Może właśnie dzięki szczepionce mąż przechodzi to bezobjawowo.Zazwyczaj przebieg jest łagodny. Gorzej gdybyście się nie zaszczepili.
Może odizolowanie męża to byłby dobry pomysł.
Be_More_Happy
Kochana spokojnie, dobrze że jesteście zaszczepieni . Będzie dobrze na pewno . Trzymam kciuki za Was . Życzę dużo zdrówka . Ponoć zaszczepieni łagodniej przechodzą .Dziewczyny... Moj maz zrobil test bo mial wyjechac w delegacje i wyszlo ze ma Covida... Żadnych objawów... Nie wiem co robić.. Zaraz pójdę sama zrobić test czy ja mam.. Ale się bojęmoja kolezanka straciła dziecko przez covida
![]()
Evelyn1919
Spokojnie. Zrób test, jak negatywny i masz opcje to się odilozuj. Mi koleżanki ostatnio zorganizowalu baby shower, który się okazał korona party. Mnie jeden dzień dziwnie bolała głową, ale testu nie robiłam. A 2/5 pozytywne. Także szczepienia coś tam dająDziewczyny... Moj maz zrobil test bo mial wyjechac w delegacje i wyszlo ze ma Covida... Żadnych objawów... Nie wiem co robić.. Zaraz pójdę sama zrobić test czy ja mam.. Ale się bojęmoja kolezanka straciła dziecko przez covida
![]()
Jenka, a była szczepiona? I w którym tygodniu?
Ja sama dzis testowałam, bo u nas w pracy nawrot covida.
Dziewczyny... Moj maz zrobil test bo mial wyjechac w delegacje i wyszlo ze ma Covida... Żadnych objawów... Nie wiem co robić.. Zaraz pójdę sama zrobić test czy ja mam.. Ale się bojęmoja kolezanka straciła dziecko przez covida
![]()
Tak najlepiej, zawsze kilka opcji. [emoji16]
Ooo to muszę zapytać mojej ginekolog o to . Zazwyczaj mi wypisuję na 5 opakowań to może chociaż jak na jednej recepcie wypisała by mi 3 a na drugiej 2 opakowania to i tak byłoby o wiele łatwiej.
Nie wiem w sumie czy byla szczepiona to bylo w wakacje, byla w 7 lub 8 miesiącu, wiec masakra umarla jej coreczka w brzuchu i musiala urodzić ja i pogrzeb zrobic więc przewrazliwiona jestem trochę i sie tez boje tego covidaJenka, a była szczepiona? I w którym tygodniu?
reklama
A ja juz jestem u rodzicow, masakra co za dzien... Zrobilam test na szczescie negatywny, maz w miedzyczasie czekal w samochodzie w garazu bo nie chcialam zeby wchodził do mieszkania, potem wrocilam po kilku godzinach (bo kolejki byly w diagnostyce) sie spakowac i wyjechalam do rodziców...
Podziel się: