Hankaa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokladnie takA butelka Dafi filtrująca to jak ktoś ze sobą nie zabiera wody mineralnej czy jak ?![]()
Ostatnio synuś usnął wtulony w siostrzyczki dłońNa pewno na swój sposób jakoś będzie odczuwał brak siostrzyczki tak myślę ale szybko mu czas zleci i będzie miał ją przy sobieostatnio właśnie oglądałam zdjęcia bliźniaków, trojaczków itd. to jakie to urocze jak oni są od urodzenia ze sobą związani, przepiękny widok
A dziękuję u nas ok , jutro wizyta nie dawno miałam połówkowe wyszły bardzo dobrze . Mały już tak fika że w momencie jak dokazuje to aż brzuch faluje w tym miejscu gdzie się ruszatylko te ruchy nie są jakieś regularne ale myślę że na tym etapie to normalne dziś 22+4 dni. Mój partner jak przyłoży głowę do brzucha to już czuję kopniaczki i sam widzi jak mój brzuch w tym momencie się rusza
No i zrobiliśmy pierwszy poważny zakup bo mamy już wózek
![]()
Ooo ale słodkie takie przytulaskiOstatnio synuś usnął wtulony w siostrzyczki dłońto takie urocze.
Mega! Bardzo się cieszę! Ja też nie mialam regularnych przewrotek w brzuchu
A jak zachcianki żywnościowe?słodko czy słono?
Ja pamiętam... jak na spotkaniu rodzinnym wszyscy siedzą za stołem... a ja wcinam kiełbasę i tort czekoladowyna raz
![]()
Super!!!❤❤Hej
Ja juz po wizycie, wszystko jest ok, dzidziuś ma 9t5 dnitak fajnie sie ruszal na Usg
pokazywal raczki i nawet palce chociaz ja tam nic nie widzialam, nie wiem jak Ci lekarze widza takie rzeczy
a i lekarz zalozyl mi karte przebiegu ciazy... Nawet nie wiedzialam ze jest cos takiego hah i kolejna wizyta za 2 tygodnie
![]()
Nio tak to racja....Ooo ale słodkie takie przytulaski
A zachcianki hmm typowo takich nie mam staram się ograniczać słodkie do minimum ale mam taką ochotę na jakiś właśnie dobry tortale z racji wcześniej przed ciążą stwierdzonej lekkiej insulionooprności muszę się powstrzymać
ale obiecałam sobie że jak krzywa cukrowa wyjdzie dobrze to kupie jakieś pyszne ciacho
narazie pozostaje pomarzyć
![]()
SuperHej![]()
Ja juz po wizycie, wszystko jest ok, dzidziuś ma 9t5 dnitak fajnie sie ruszal na Usg
pokazywal raczki i nawet palce chociaz ja tam nic nie widzialam, nie wiem jak Ci lekarze widza takie rzeczy
a i lekarz zalozyl mi karte przebiegu ciazy... Nawet nie wiedzialam ze jest cos takiego hah i kolejna wizyta za 2 tygodnie
![]()