reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
sylha wszystkiego najlepszego i niech sie spelni najwieksze marzenie, obys uslyszala dwa pieknie bijace male serduszka. Buziaki czekam na wiadomosci po wizycie u lekarza

Dziewuszki dzis byłam u lekarza i troszkę pogadalismy. Juz zaczęłąm z nim załatwiac porodówke i kolejne ivf :-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Dziękuję dziewczyny:-D:-D:-D:-D Miło z Waszej strony!!!!Aczkolwiek mój najpiękniejszy (mam nadzieję) odbiorę wieczorem:-p:sorry:

Lindi- właśnie się niedawno nad Tobą zastanawiałam czy chcesz jeszcze kiedyś kolejne INV????I jakie wnioski?!?!?
Jak my byliśmy ostatnio to gin gratulował, że super trójka dzieci....ja się wystraszyłam, że on tam gdzieś trzeciego dojrzał, a on miał na myśli tego naszego bidulka, który się mrozi:-p:-p:-p
Ale to nic emek mnie wczoraj woła i mi pokazuje czy czasem nie będzie potrzebny taki wózek- na czworaczki:szok::szok:, ale ja będę przeszczęśliwa jak 2 serduszka usłyszę!!!!
Odebrałam rano wyniki i mam leukocyty lekko ponad normę i kilka lekko poniżej normy w/g zekresu referencyjnego, ale nie wiem jak to się ma w ciąży- zobaczymy co gin powie.

Sylha my też nie możemy się doczekać wieści z usg:-)
No zobaczysz co gin powie na leukocyty.
Lindi fajnie, że myślicie o kolejnym ivf-ja też często sobie myślę o tym moich mrozaczkach.

reklama
No tak Madzia- ty tam masz jeszcze bąbelki, ja mam jednego a Lindi to cała procedura od nowa, ale dla niej to widać żaden problem i pójdzie gładko- pytanie kiedy :-)?

No ja zobaczę co mi powie, bo też akurat mnie wysłali na badania jak mnie najbardziej mdłości męczyły, w tym tygodniu też je mam, ale jakoś leżejsze są.

Do góry