• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

JADŁOSPIS KARMIĄCYCH MAM !!!!!!!!

reklama
mi położna mówiła,że norma kupek dla maluszka przy karmieniu naturalnym to od kilku dziennie, nawet tyle ile jest karmień do jednej tygodniowo...

lolcia81 pisze:
kasiula matula pisze:
ja pije cakly czas soki jablkowe i odkad pije to malutka robi mi kupki co 2-3 dni a nie co 6 ;)
Kasiula Twoja Emilka robi kupkę co 3 dni? Mój Mateusz robi ok. 6 na dobę. Czy Emilka ma kolkę z tego powodu?

nie ma żadnych kolek w pierwse dni po wyjsciu ze szpitala troszke postekiwala i sie prezyla
pomoglam jej dwa razy termometrem jak widzialam ze brzusio ja boli
a teraz juz sie nie prezy i robi kupki jak jej pasuje nie zamierzam w to ingerowac
tym bardziej ze doktorka powiedziala ze to zalezy od dziecka ze niektore maluchy robia z kazdym karmieniem a inne raz na tydzien

malutka chce oszczedzic nasz portwel na pampersach hihihi ;)

reklama
maga_86 pisze:
mi położna mówiła,że norma kupek dla maluszka przy karmieniu naturalnym to od kilku dziennie, nawet tyle ile jest karmień do jednej tygodniowo...

Dokładnie mówiły to samo i to, że kupka może nie być taką prawdziwą kupką (jeśli chodzi o ilość i konsystencję) i że wtedy to oznacza, że maleństwo dobrze i dużo trawi z pokarmu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry