Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i jeszcze pytanko: są jakieś specjalne pasty do zębów dla kobiet w ciąży? Ja przez jakieś 2 miesiące (na początku ciąży) myłam ząbki pastą dla dzieci, bo po normalnej, wymiotowałam- ledwo włożyłam szczoteczke do ust :-( i Ciotka mi poleciła tą dla Dzieci. Teraz zaczęłam myć "zwykłą" miętową, ale zauważyłam, że zęby mam bardziej żółtei krwawią mi dziąsła
i przyznam, że trochę bolą... Macie jakąś radę?
Ale, szczerze mówiąc, średnio pomaga... A raczej wcale.Oby. Ja jestem raczej mała i drobna - ale krępa niewywrotna :-) - ale Tatuś Młodej/Młodego wysoki - może nie bardzo - ale z długimi nogami i baardzo długimi rękami. Nie chciałabym sobie przy okazji "załatwić" kręgosłupa, a całkiem prosty to on nie jest. :-(Forever i urodzisz książkowe maleństwo...nie wkręcaj sobie ze urodzisz wielkoluda
Dziewczyny, mi krwawią niewiele mniej niż przed ciążą. Nitkowanie, płukanie, odpowiednia pasta - jak mi powiedziała Pani, co zdejmowała kamień z zębów. O specjalniej paście nie słyszałam, jest taka seria Sensodyne - ale ona jest do nadwrażliwych zębów, nie dziąseł.Ja mam parodontax na krwawiące dziąsła, a krwawią, jak cholera - podczas mycia wyglądam jak wampirzycaAle, szczerze mówiąc, średnio pomaga... A raczej wcale.